up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mavic Baselag Hot Ride+ Graphic

Mavic Baselag Hot Ride+ Graphic

Mavic Baselag Hot Ride+ Graphic

Mavic Baselag Hot Ride+ Graphic

Mavic Baselag Hot Ride+ Graphic

plus
Mavic

Mavic Baselag Hot Ride+ Graphic

Produktbeskrivelse Mavic Baselag Hot Ride+ Graphic

Vores letteste, tætsiddende, ærmeløse bundlag er lavet af genbrugsgarn for at holde dig kølig og komfortabel, uanset om du kører udenfor på varme dage eller træner indendørs.

Når det er varmt, fugtigt eller begge dele, sveder din krop for at forblive kølig. Men hvis du kun har en trøje på direkte mod din hud, kan den blive våd, tung og ubehagelig, da materialet absorberer sved. Denne superlette ærmeløse top tilføjer et funktionelt lag, der leder sveden væk og tørrer hurtigt for at holde dig tør og komfortabel.

Uanset om du bruger den som basislag på varme dage eller alene til indendørs træning, ser Hot Ride+ Sl Graphic Tee Superlight ærmeløs top lige så flot ud, som den præsterer. Den er konstrueret af et 3d-mesh-materiale, der fjerner sved og øger luftstrømmen og åndbarheden.

Lavet af 97% genbrugspolyester, det er i stand til at tørre meget hurtigt. Og til de tidspunkter, hvor du vil vise den frem, enten ved at pakke din trøje ud eller bære den alene til indendørs træningssessioner, har den et stilfuldt grafisk tryk, der er inspireret af bjergskift.


Vigtigste fordele:

Hold dig kølig og tør i de varmeste temperaturer:
Ekstraordinært åndbart 3d-mesh forbedrer luftstrømmen for fremragende fugtstyring. 3D-nettet er lavet af genbrugspolyester, der transporterer sved og tørrer hurtigt.

Konstrueret mønsterfremstilling:
Ergonomiske Flatlock-sømme på skuldre elimineret tilføjet lag eller bump under hagesmæk, korte stropper eller en trøje. Armhulsdybden er bred nok til at reducere gnidninger og øge åndbarheden. Minimalistisk finish på den nederste kant sparer vægt og reducerer tykkelsen for komfort.

Stilfuldt:
Grafisk tryk giver en stilerklæring, når trøjen er trukket ud, eller når den bæres alene. Design er inspireret af Mountain Switchbacks med en subtil farvegradient.


Specifikationer:

Sammensætning:
Krop: 93% Pes, 7% El

Konstruktion:
Faldet Hem
Crew NeckMavic Baselag Hot Ride+ Graphic, er med garanti den bedste i motorcykel udstyr. Hos motardinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din motorcykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Mavic giver dig. Vores hold af motorcykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Funktioner Mavic Baselag Hot Ride+ Graphic

Typer af ærmer
Uden ærmer
Farve
Grå
Funktioner
Termiske
Produkttype
T-Shirts

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up