up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mavic Baselag Hot Ride+ SL Classic

Mavic Baselag Hot Ride+ SL Classic

Mavic Baselag Hot Ride+ SL Classic

Mavic Baselag Hot Ride+ SL Classic

Mavic Baselag Hot Ride+ SL Classic

plus
Mavic

Mavic Baselag Hot Ride+ SL Classic

Produktbeskrivelse Mavic Baselag Hot Ride+ SL Classic

Dette ultralette, ærmeløse basislag er lavet med genbrugsgarn og passer som en anden hud for at holde dig kølig, tør og behagelig under de varmeste køreforhold.

At regulere din kropstemperatur og forblive komfortabel i varme temperaturer er nøglen til at yde dit bedste. Hvis du kun har en trøje på direkte mod din hud, kan den blive våd og ubehagelig, da materialet absorberer sved. Denne lette top tilføjer et funktionelt lag, der fjerner sved og tørrer hurtigt for at holde dig tør og komfortabel.

Med en tæt pasform og behagelig, let fornemmelse er Hot Ride + Sl Tee lavet til at forbedre hudens naturlige afkølingsproces, og hjælper dig med at forblive komfortabel under de hårdeste anstrengelser i varme temperaturer.

Det exceptionelt åndbare stof er lavet med et 3d mesh, der absorberer sved og forbedrer luftstrømmen. Dette hjælper med at regulere kropstemperaturen for at forbedre din præstation. Den er designet til at præstere bedst i køreposition og har rene prikken over i'et, inklusive flatlock-sømme på skuldrene og en rund hals for at undgå irritation.


Vigtigste fordele:

Hold dig kølig og tør i de varmeste temperaturer:
Exceptionelt åndbart 3d-mesh-stof forbedrer luftstrømmen for fremragende fugtstyring. 3D-nettet er lavet af 97 % genbrugspolyester, der transporterer sved og tørrer hurtigt.

Konstrueret mønsterfremstilling:
Ergonomiske Flatlock-sømme på skuldrene fjerner tilføjede lag eller stød under korte stropper og en trøje. Armhulsdybden er bred nok til at reducere gnidninger og fremme åndbarheden. Minimalistisk finish på den nederste kant sparer vægt og reducerer tykkelsen for komfort.


Specifikationer:

Sammensætning:
Krop: 100% Pes Side: 100% Pes

Konstruktion:
Faldet Hem
Crew NeckMavic Baselag Hot Ride+ SL Classic vil fuldende dit motorcykel udstyr. I vores online butik motardinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos motardinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online motorcykel butik, Du kan blandt andet finde motorcykel udstyr, som passer til Mavic Baselag Hot Ride+ SL Classic.

Funktioner Mavic Baselag Hot Ride+ SL Classic

Typer af ærmer
Uden ærmer
Farve
Hvid
Funktioner
Termiske
Produkttype
T-Shirts

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up