up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mc david Ansigtsmaske Sport

plus
Mc david

Mc David Ansigtsmaske Sport

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Mc david Ansigtsmaske Sport

Den genanvendelige ansigtsmaske er lavet af polyester Lycra i høj kvalitet til en blød og behagelig pasform. Masken består af lagene: En vandafvisende ydre skal, mellemlaget er et antimikrobielt sølvkæledyrsfilter, og det antimikrobielle indre lag giver beskyttelse mod dråber. Ansigtsmasken til sport føles ultrablød mod huden og tilbyder en ergonomisk, behagelig pasform takket være det elastiske Lycra-bånd rundt om hovedet i stedet for ører.


Funktioner:

Ansigtsmaske til sport med innovativt trelagssystem til beskyttelse og forebyggelse af atleter.
Indvendigt, foringslag er antimikrobielt for at forhindre og holde rent. Mellemlaget er et antimikrobielt sølvkæledyrsølv. Det øverste lag (skal) er vandtæt, støvtæt og åndbart.
Strækbar polyester Lycra gør ikke ondt i ørerne takket være unikt design rundt om hovedet
Sport Face Mask af Mcdavid er behagelig, vaskbar og genanvendelig til at øve din yndlingssport hver dag.
Åndbar
Strække
Vanddråbestandig
Følger konturer
Stor tæthed
Antimikrobiel


Omsorg:

Genanvendelig og vaskbar: Vask disse masker i vaskemaskinen i 60 grader for at desinficere til næste brug.I motorcykel butikken, motardinn, kan du finde forskellige størrelser i Mc david Ansigtsmaske Sport og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Mc david Ansigtsmaske Sport eller måske Herretøj fra vores online motorcykel butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet motorcykel udstyr og Mc david Ansigtsmaske Sport anmeldelser.

Funktioner Mc david Ansigtsmaske Sport

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Sports maske

-

En maske, der sidder meget tæt til ansigtet, men vi skal passe på med det indvendige filter, så det ikke ruller sammen, det gør det arbejde, det er lavet til.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up