up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mc david Ansigtsmaske Sport

plus
Mc david

Mc David Ansigtsmaske Sport

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Mc david Ansigtsmaske Sport

Den genanvendelige ansigtsmaske er lavet af polyester Lycra i høj kvalitet til en blød og behagelig pasform. Masken består af lagene: En vandafvisende ydre skal, mellemlaget er et antimikrobielt sølvkæledyrsfilter, og det antimikrobielle indre lag giver beskyttelse mod dråber. Ansigtsmasken til sport føles ultrablød mod huden og tilbyder en ergonomisk, behagelig pasform takket være det elastiske Lycra-bånd rundt om hovedet i stedet for ører.

Genanvendelig og vaskbar: Vask disse masker i vaskemaskinen i 60 grader for at desinficere til næste brug.


Funktioner:

Mcdavid Sport Face Mask Ist Den eneste atletdrevne ansigtsmaske designet til at holde dig i spillet og beskytte andre!
Partikelfilteret er lavet af genanvendt, antimikrobielt kæledyrstekstil og indeholder agpure nanosølv
Strækbar polyester Lycra skader ikke ørerne takket være unikt bånddesign rundt om hovedet
Sport Face Mask af Mcdavid er behagelig, vaskbar og genanvendelig til at øve din yndlingssport hver dag.

Hovedstropper:
Den mest behagelige ansigtsmaske på markedet Dobbelte komfortbånd vikles sikkert og let rundt om dit hoved og hals, reducerer trykpunkter og eliminerer øreirritation. Ingen flere ørepropper.

Svedabsorption
Bliv kølig Let, lagdelt materiale er åndbart med fugtkontrolteknologi, der sveder væk for at holde dig tør og gå stærk.

Spil sikkert
Sikker, genanvendelig og økologisk! Det antimikrobielle sølvkæledyr er lavet af genanvendt, antimikrobielt kæledyrstekstil og indeholder Agpure nanosølv. Filterets belægning er vandafvisende og åndbar.Er du på udkig efter Mc david Ansigtsmaske Sport? Det er motardinn mest solgte vare, din online motorcykel butik. Prisen er 9.49 $, i en begrænset periode! Hos motardinn, får du flest fordele og finde mange flere Mc david, til de bedste priser. Alle vores motorcykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Mc david Ansigtsmaske Sport

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Sports maske

-

En maske, der sidder meget tæt til ansigtet, men vi skal passe på med det indvendige filter, så det ikke ruller sammen, det gør det arbejde, det er lavet til.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up