up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Momo design Åben Ansigtshjelm Fighter EVO

Momo design Åben Ansigtshjelm Fighter EVO

Momo design Åben Ansigtshjelm Fighter EVO

plus
Momo design

Momo Design Åben Ansigtshjelm Fighter EVO

Produktbeskrivelse Momo design Åben Ansigtshjelm Fighter EVO

Som med den gamle Fighter-hjelm har helikopter-stilhjelme inspireret MOMO Fighter EVO-designet med deres karakteristiske termisk formede visir.

Fighter EVO er det ideelle valg til bycykler og scooterryttere.

Logoerne på sidekappen har en speciel krombehandling.

Det ydre visir er af optisk kvalitet og fuldt justerbart.

Der er et integreret solskærm, mens det indre foring er aftageligt og vaskbart.

Fighter EVO er fastgjort ved hjælp af en let betjent hurtigspændingsspænde og skrallerem.

Visiret i sig selv er et kunstværk i kulfiber.

Det kan fjernes enten til rengøring eller for at konvertere Fighter til en jet-stilhjelm ved at skrue ud en håndbetjent fastholdelse på hver side (intet værktøj nødvendigt).

En skraldeaktion på visiret holder det på plads og forhindrer, at visiret falder ind i rytterens synsfelt.

Det interne drop down mørke visir betyder, at du ikke behøver at skifte visir, når solen kommer ud.

Funktioner:

Skallemateriale: ABS, der er lakeret med speciel maling for øget vejrbestandighed.

Indvendigt for: aftageligt og vaskbart (undtagen halsrulle).

Cheepads fås i forskellige tykkelser.

Materialer er fremstillet af stof med højt svedabsorbering og netstof og er blevet behandlet med sølvion for en effektiv anti-bakteriel handling.

Visir: indre mørke solskærm betjenes manuelt.

Fastgørelse: chinstrap med mikrometer spænde.

Sikkerhedsstandarder:

Denne hjelm er fremstillet i Italien og er lovlig til vejbrug i hele Europa og opfylder kun de strenge ECE R22 05 sikkerhedsstandarder.
Momo design Åben Ansigtshjelm Fighter EVO er en vare der hører til Jet kategorien indenfor Hjelme, i din motorcykel butik, motardinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online motardinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Momo design Åben Ansigtshjelm Fighter EVO? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til motorcykel, lavet med den største passion.

Funktioner Momo design Åben Ansigtshjelm Fighter EVO

Lukkesystem
Mikrometisk justeringspænde
Farve
Blå
Anbefalet brug
Urban
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Stort snit

-

Hjelm ser meget flot ud, men desværre skåret alt for stort. Brug ellers S 52cm, her skulle jeg bruge XS. Derfor returneret og desværre ingen bedømmelse til brug.

Fremragende

-

Hjelmen er meget flot og afgiver en masse kvalitet, den er behagelig og let, god finish og vellavet, ideel til by- og korte ture. Det var en succes at købe på denne hjemmeside, ordren kom hurtigt og til tiden på den aftalte dag, et bredt udvalg af hjelme. For at sætte et men, ville det være, at jeg bedre kunne lide en anden farve, og der var ingen størrelse. For resten kan det varmt anbefales at købe på denne hjemmeside.

Yderst tilfreds med produktet!

-

Afgav ordre den 12. JAN og modtog varen den 04. FEB i Indien. Glad for hjelmen. Godt pakket ind og som vist på hjemmesiden.

Mange tak!

-

Tak for dit hurtige svar! For at være ærlig var jeg bekymret for at bruge den for første gang, men fra nu af var den perfekt! Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig næste gang!

Perfekt service

-

Super produkt, leveringen tog kun et par dage, perfekt, tak!

Meget godt

-

God pris og meget flot hjelm. jeg elsker det

Størrelsesændring

-

God hjelm i forhold til kvalitet og pris. Jeg var nødt til at ændre den til en anden mindre størrelse med den deraf følgende udgift, som jeg troede var dækket.

Fantastisk produkt

-

Smukt produkt, virkelig til en god pris, rigtig godt klaret. Ankom til tiden Meget tilfreds.

Butikker og produkter

-

Mange tak for dit venlige svar og hurtige forsendelse. Vi er heldige at være ankommet en til to uger tidligere end den planlagte leveringsdato og den planlagte ankomstdato. Jeg købte den første momo-hjelm uden at kontrollere den rigtige ting, fordi jeg længtes efter den. Størrelsen passer perfekt til mit hoved. (Køb ML-størrelse) Det er M-størrelse til daglig brug. Imidlertid sammenlignet med andre hjelme er den indre svamp tykkere, og når jeg bærer den, føler jeg mig lidt syg. Hvis du er udlænding, vil du se godt ud uden ubehag, fordi du er høj og slank, men fordi japanere er relativt korte, vil du gerne have Doraemon på. Jeg kan stadig lide designet, så jeg gentager det måske igen.

Simpelthen perfekt.

-

Jeg har elsket både produktet og servicen. Jeg handler igen i Tradeinn-butikkerne. Fuldstændig tilrådeligt

Det var en pålidelig virksomhed!

-

Jeg købte Momo Design Fighter Evo Matte Black / White ML-størrelse. Det var min første gang at købe direkte fra en oversøisk side, så jeg var meget bekymret, men forklaringen var skrevet på japansk, og prisen var meget billig, så jeg tog springet og købte det. Jeg skrev min adresse på hovedet på engelsk, så jeg var bekymret for, om jeg kunne skrive det ordentligt, men da jeg ankom til Japan, troede jeg, at japanerne ville forstå det, og så ankom det ordentligt. Jeg bestilte den 23. december, og den forventede ankomstdato på bestillingstidspunktet var 1-5 januar, men den ankom den 9.. Jeg var i stand til at spore produkternes leveringsstatus i detaljer, og jeg kunne kontrollere emballagefotoene på afsendelsestidspunktet via e-mail, så jeg troede, at virksomheden havde meget god produktadministration. Jeg var bekymret for, at betalingsmetoden ved bestilling var et kort, så i mit tilfælde valgte jeg at betale fra min Amazon-konto. Jeg vidste ikke om leveringen fra Japan Post, men da jeg modtog den, ser det ud til, at der vil blive opkrævet skat, når jeg ankommer til Japan, og jeg betaler yderligere 1000 yen til leveringspersonen, hvilket er i alt 800 yen skat og 200 yen gebyr. Alligevel er jeg meget tilfreds, fordi jeg kan købe en Momo-hjelm, der koster omkring 30.000 yen til 40.000 yen, selvom den er billig i Japan til knap 20.000 yen. Der ser ud til at være forskellige andre seje hjelme fra oversøiske mærker, så jeg ville gerne bruge dem igen næste gang.

Perfekt

-

Meget cool og alt perfekt

Perfekt !!!

-

Jeg ville virkelig have en Momo hjelm. Alt det perfekte købsproces. Forsendelse på den faste dag og altid med opfølgning. Jeg vil stole på motardinn igen. tak skal du have

Det opfyldte mine forventninger

-

Hjelmen er meget smuk, behagelig, ankom til tiden og i perfekt stand. Det opfylder alt, hvad jeg forventede af ham.

Godt afbalanceret

-

Det tog omkring en måned at komme til Japan, som har et godt design og ikke spild af funktionalitet, men jeg var bekymret, men det ankom sikkert. Tolden koster 1000 yen. Vi anbefaler, at du bestiller i god tid.

Momo hjelm

-

Fremragende og meget flot hjelm. Jeg kan varmt anbefale det til byen.

Godt og dårligt

-

God, fordi hjelmen er ankommet hurtigt og i perfekt stand, men dårlig, fordi jeg har et spørgsmål om størrelsen, og der er ingen måde at kontakte nogen, og den eneste mulighed, de giver dig, er gennem en formular, der ser ud til at svare automatisk, hvilket indikerer at du returnerer produktet med den deraf følgende udgift. Der er ingen telefon eller e-mail-adresse at gå til. Derfor anbefaler jeg ikke at købe fra denne sælger.

Hjelm momo

-

Dejlig hjelm til byen, men over 50 km / t fløjter og trækker i alle hjørner.

Momo hjelm

-

Fremragende hjelm til en god pris. God service.

Jeg tror, du kan stole på det.

-

Jeg er tilfreds med leveringen af det ønskede produkt. Imidlertid tog det kun en måned fra tidspunktet for ordren at ankomme på grund af indflydelsen af corona, hvilket er meget vanskeligt i hele verden. Anbefales til dem der har tid. Et punkt, du kan kontrollere størrelsen på hovedet på størrelseskortet, men jeg synes, det er bedre, hvis den ydre størrelse er sat.

Momo hjelm

-

Perfekt og smuk. På trods af Coronavirus og derfor sandsynlige forsinkelser ankom hjelmen inden for 5 arbejdsdage.

-

-

-

-

-

-

-

Momo sort hjelm hoppe

-

Fremragende hjelm til en god pris, hurtig levering fra produktkøb.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up