up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Momo design Baby åben Ansigtshjelm FGTR

Momo design Baby åben Ansigtshjelm FGTR

plus
Momo design

Momo Design Baby åben Ansigtshjelm FGTR

Produktbeskrivelse Momo design Baby åben Ansigtshjelm FGTR

FGTR BABY er demi-jet dedikeret til babykunderne. Det er inspireret af ikoniske FGTR-modelformer og -stil, idet det er en generationsafstand mellem de to. FGTR BABY er den nødvendige hjelm til alle babyryttere. Fil rouge med den voksne model er det ekstreme personaliserede T-logo, visiret og stålvisirskruerne, der minder om det historiske logo. Detaljer, der beriger æstetiske funktioner uden at afvise sikkerheden.
funktion:
Indvendig polstring ikke aftagelig. Stof med højt svedeabsorption og netstof med sølvionbehandling for en effektiv statisk bakterievirkning
Børstet metalskrue
Anti-ridse Visor UV400 med støtte
Chinstrap med mikrometrisk spænde


Skynd dig at købe Momo design Baby åben Ansigtshjelm FGTR, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos motardinn kan du også finde Jet, eller Hjelme, vi har det du lige står og mangler. Køb Momo design Baby åben Ansigtshjelm FGTR og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Jet tilbud.

Funktioner Momo design Baby åben Ansigtshjelm FGTR

Lukkesystem
Mikrometisk justeringspænde
Farve
Rød
Anbefalet brug
Urban
Alder
Junior

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up