up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Motul E2 Moto Wash 1L

plus
Motul

Motul E2 Moto Wash 1L

Produktbeskrivelse Motul E2 Moto Wash 1L

E2 Moto Wash er et kraftigt bionedbrydeligt affedtningsmiddel til hele motorcyklen og efterlader en korrosionsbestandig film for at beskytte maling, metalliske komponenter og lakerede dele.

Motul E2 Moto Wash 1L findes i mange versioner. Køb dem hos motardinn og få en masse fordele. Motul E2 Moto Wash 1L er med garanti den originale Motul. Du kan også købe andre ting, kig i vores Vedligeholdelse katalog og Vedligeholdelse og rengøring.

Funktioner Motul E2 Moto Wash 1L

Farve
Sort
Underkategorier
Rengøring
Produkttype
Rengøringsmidler

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fremragende rengøringsprodukt

-

Meget effektivt produkt til forvask af en motorcykel. Perfekt på alle overflader: fælge, karrosseri, plast, metal, gummi, .. Efterlader et beskyttende lag på malingen. Enkel: en global applikation, før du bruger vandstrålen. Efterlader ingen spor. Jeg anbefaler.

Top

-

fremragende produkt, det bedste jeg ved

Store

-

Fremragende produkt, levering uden problemer.

Godt produkt.

-

Store.

Jeg insisterede, fordi det var det værd

-

Den anden levering var upåklagelig, forstærket beskyttelse og ankom intakt. Jeg har endnu ikke testet produktet men tilfreds;)

Send robust emballage

-

Exmos, det er anden gang, jeg bestiller denne shampoo. Emballagen, de sender, er meget svag og ankom tom og papir omkring gennemvædet. Send RESISTANT emballage for at modtage INTACTO-shampoo.

Vaske

-

Godt produkt.

Bøde

-

De gamle blev vasket af og flød på motorcykelmotoren, det vigtigste er at lade det køle af. Da aluminium kom på bagagerummet, kom der pletter fra produktet, jeg fjernede det med en klud dyppet i det)) Jeg anbefaler det.

Forny din plastik og skinn den

-

mine spejle plast var som gammel plast, det forny faktisk dem til at være mørk sort som før og skinne al plast.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up