up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Nexx Åben Ansigtshjelm SX.60 Jazzy

Nexx Åben Ansigtshjelm SX.60 Jazzy

Nexx Åben Ansigtshjelm SX.60 Jazzy

plus
Nexx

Nexx Åben Ansigtshjelm SX.60 Jazzy

Produktbeskrivelse Nexx Åben Ansigtshjelm SX.60 Jazzy

SX COM 2:

SX.60 er som standard udstyret til at imødekomme NEXX Helmets SX COM 2 System udviklet i samarbejde med den berømte Bluetooth specialist SENA. SX COM 2 er et komplet komplet system med Bluetooth 3.0, stemmekommandoer, stereo musik streaming, opgraderbar firmware mv også med en meget overkommelig pris og ekstremt nem installation.

AVANCERET THERMO RESIN: Letvægts avanceret termoharpiks skal (ATR) konstruktion.

MICRO METRIC BUCKLE: Udstyret med et praktisk hurtiglåsespænde til mikrometrisk justering.

Fuldt borttagelig og vaskbar INTERIOR: Det 3D-formede interiør er fuldt aftageligt og vaskbart. Blød polstring mod sved og anti allergisk stof.

Funktioner:

PC Lexan skjold;

Indvendig solfanger;

Mikro metrisk spænde;

Aftagelig og vaskbar foring;

Blød anti sved og anti allergisk stof indvendig foring.

Specifikationer:

Vægt: 1050 grs + / 50 grs


Ved du hvilke egenskaber der gør Nexx Åben Ansigtshjelm SX.60 Jazzy til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Nexx Åben Ansigtshjelm SX.60 Jazzy, har vi det på lager i vores online motardinn butik. På grund af vores store udvalg i Jet afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de motorcykel, du er på udkig efter. Køb hos motardinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Nexx Åben Ansigtshjelm SX.60 Jazzy

Lukkesystem
Mikrometisk justeringspænde
Farve
Sort
Anbefalet brug
Urban
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fantastisk hjelm - men køb ikke, medmindre du bor i eu

-

PAS PÅ: Deres størrelse er helt forkert. Den blev for lille på trods af forsigtighed og måling. Prisen for at sende retur fra USA og bytte er den samme som prisen på hjelmen! Hvem vil betale for noget to gange, fordi de ikke har en ordentlig størrelsesbeskrivelse!!! Undskyld, men det er deres skyld. De skal betale for fragten. Levede 69 år. Jeg ved, hvilken størrelse mit hoved er. De gør dem for små. Ingen diskussion.... Men fint produkt

Jeg var bekymret for leveringen, men resultatet var godt

-

Jeg bestilte fra Japan. Jeg var bekymret, fordi leveringen var gennemført i Europa, så da jeg spurgte, fandt jeg ud af, at det var fordi jurisdiktionen ændrede sig fra Spring til Japan Post, og den ankom umiddelbart efter det. Det var et corona blå mærke, men det ankom inden for 10 dage. Den ægte vare var større, end jeg havde forestillet mig, men komforten og dobbeltvisiret er meget godt. Sømmene indeni var flossede, men det gider jeg ikke.

Elsker det!

-

Dette er den anden hjelm, jeg har købt i denne stil. Min familie lever dem!

Fantastisk hjelm, ser endnu bedre ud i det virkelige liv.

-

Hjelmen kom fra Spanien og logisk nok tog forsendelsen lidt længere tid end normalt. Desværre næsten en uge længere end annonceret. Det er ikke dårligt, motorcykelsæsonen starter først i marts :-) Styrehjelmen ser fantastisk ud og solskærmens funktionalitet er bare fantastisk. Alt var fantastisk, ville bestille igen, hvis det ikke var travlt.

Godt valg

-

Hjelmen ankom lige til tiden og ser strålende ud, samtidig med at den er let og behagelig

Fantastisk hjelm

-

Kom som beskrevet og inden for den angivne tid. Kunne ikke være gladere!

Hjelm

-

Hej, hjelmen er fin, leveringen er kun en dag forsinket

Perfekt

-

Det tog lidt længere tid, men det var det værd. Det var en gave til pigen, og hun siger, at farven er fantastisk (brun) og meget behagelig.

Super

-

Alt fantastisk. Slid dig godt.

Store

-

Jeg modtog det i en bestemt tid, mat sort er smukt. Æstetisk perfekt til kvinder. tak skal du have

Godt materiale, mørkere farve

-

Jeg bestilte en cremehjelm, der ser meget god kvalitet ud for mig, men farven er lidt mørkere end farven på billedet.

Godt

-

gooooooooooooooooooooooood

Det, der blev købt, var forventet

-

Produktet var meget godt, jeg kunne godt lide farvekombinationen, det er en meget stærk og modstandsdygtig hjelm, ordren ankom til sin destination til tiden, som jeg virkelig kunne lide, at den var meget let at spore, og jeg ville helt sikkert købe den anden, som jeg skal købe til min partner. Størrelsen var ideel, hvis en størrelse større end normalt anbefales Fuldstændigt anbefalet

Fantastiske

-

Elsker absolut denne hjelm. dobbelt visir og en kontakt til den tonede. Komforten er fantastisk ...

God mulighed

-

Jeg ville have en hjelm til en brun scotter og kunne ikke finde den, de fortalte mig om denne side, og sandheden er, at jeg var overrasket for godt, mange forskellige produkter. Hjelm i farve og kvalitet som beskrevet på siden, jeg anbefaler køb.

Godt produkt og god forsendelsesservice

-

Helt fantastisk, vi er blevet overrasket over kvaliteten og finishene på hjelmen, og forsendelsen er trådt inden for markørens frister.

Hjelm anmeldelser

-

Denne hjelm er godt færdig med gode beskyttelser, der holder hovedet godt, den sidder lidt stramt som allerede angivet, jeg måler 58, og jeg foretrak at tage en 59/60, som passer mig meget godt. Det er smukt med sin vintage højre side, understøtter perfekt hovedet, herunder i nakken. Bemærk de reflekterende bånd for natten, obligatorisk i Frankrig, leveres ikke med, så planlæg dette køb.

Store!

-

Dette var mit andet køb, og min søn er grundigt overrasket, han elsker denne hjelm!

Nexx jet hjelm sx.60 jazzy

-

Hjelmen levede op til forventningerne! Hele processen er hurtig og effektiv.

Motorcykel hjelm

-

Hjelmen har en meget behagelig pasform og er elegant.

Smuk æstetik og perfekt pasform

-

Hjelmen er smuk og ankom om 3 dage!

Meget god hjelm

-

Meget godt produkt. Matcher forventningen. 5-stjernet emballage. tilsvarende størrelse

Alt er okay

-

Den blev leveret hurtigt uden problemer, og hjelmen levede op til forventningerne.

5 *****

-

Meget god og hurtig service.

Meget godt salgssted

-

Godt produkt, meget hurtig leveringstid, topemballage. Hjelm af meget god kvalitet, behagelig og størrelse svarende til beskrivelsen. Det er en fornøjelse at beskæftige sig med Motardinn, og jeg vil helt sikkert købe fra dem igen. Meget tilfreds med dette køb.

Fremragende valg

-

Meget tilfreds med hjelmen. Perfekt størrelse og farve. Fremragende kvalitet, komfort og pris. Tilstrækkelig information til opfølgning på leveringen. Tilstrækkelig emballage. Bestilt 14. maj og modtaget 27. maj.

Produktet ankom ordentligt til japan

-

Jeg afgav en ordre den 9. maj, og den ankom den 23. maj. Der var en toldkontrol osv., Og det tog noget tid, men den ankom uden problemer. Det er en størrelse, jeg er nysgerrig efter, men den er størrelse M for Arai og Shoei, men jeg bestilte L, som er en størrelse større, og der var ingen tvivl. Om produktet er det et meget godt produkt, da det er lagt ud på hjemmesiden. Jeg kan virkelig godt lide det faktum, at røgskærmen kan betjenes med håndtaget på siden. Jeg ser frem til at turnere i fremtiden.

Overkommelig, behagelig, flot.

-

Nem bestilling, hurtig levering, overkommelig, enkel, sikker, stilfuld og behagelig hjelm.

Meget flot hjelm

-

Meget flot kvalitetshjelm! Pasformen stemmer overens med størrelsen ved hjælp af størrelsestabellen, og billederne og beskrivelsen er nøjagtige. Det er behageligt at have på, og jeg har ikke oplevet nogen hot spots eller irritation ved at bære det. Den tonede skjoldmekanisme fungerer jævnt, og det klare spejlskjold bevæger sig også jævnt. Skærmens klarhed er god til dette kvalitetsniveau. Jeg kan godt lide, at hjelmen ikke ser så "stor" ud på mit hoved som en standard halvhjelm, hvilket normalt giver dig det "svampehoved" -udseende. Det er let, og designet ser så sejt ud i forhold til den standard cykelhjelm. Emballage var i top og levering til Canada var utrolig hurtig uden problemer eller skjulte gebyrer at betale. Motardinn er en fornøjelse at håndtere, og jeg vil bestemt købe fra dem igen. Meget tilfreds med dette køb.

Meget moderigtigt

-

Ved import fra Europa ankommer den om 12 dage efter bestilling. Emballagen er perfekt, og jeg er tilfreds. I modsætning til japanske produkter er europæiske produkter stadig moderigtige, ikke sandt? Jeg købte det, og det var det rigtige svar.

Jeg anbefaler det

-

Meget god kvalitet, og de har nået leveringsfristen. Anbefalet 100%

Sikker og stilfuld!

-

Meget tilfreds, let at trække ind / ud, men stabil og sikker.

Fremragende absolut!

-

Meget tilfreds! Perfekt hjelm og passer til Moto Guzzi Californien!

God sælger !!

-

PERFEKT EMBALLAGE, MEGET HURTIGE LEVERINGSTIDER !! MEGET PÅLIDELIG !! TILLYKKE!

Dejlig hjelm

-

Stor hjelm til at køre til helikopteren. Ser flot ud og passer perfekt. Hurtig levering.

Nexx sx.60

-

Jeg er meget tilfreds med hjelmen. Det passer nøjagtigt og bærer godt. Behandlingen er fantastisk

Fremragende

-

Meget tilfreds anbefaler det til alle

Nexx sx.60 jazzy

-

Fantastisk produkt som beskrevet ok størrelse super hurtig levering, jeg anbefaler!

Kommentar

-

Perfekt! Hjelmen passer godt og op til alle mine forventninger. Godt pakket og leveret på kun to dage, vil jeg helt sikkert bruge denne service igen ...

Det er fremragende

-

Jeg begyndte at shoppe på oversøiske websteder. Jeg var lidt bekymret, men den ankom sikkert og ankom tidligere end forventet. Jeg var også i stand til at købe det til næsten halvdelen af prisen for at købe det på et japansk postordreside. Jeg vil gerne bruge det igen.

Nexx sx.60

-

Perfekt behagelig hjelm. Leveret på kort tid.

Fremragende produkt, kvalitet og pris. tillykke.

-

Fremragende produkt, NeXX 60 hjelmen, kvalitet, pris og levering lever op til alle forventninger! Tillykke.

Fantastisk service og produkt

-

At sige, at jeg er imponeret, er en underdrivelse. Spanien til Perth, Australien i løbet af få korte uger og i så vanskelige Covid-tider. Produktet har en fremragende kvalitet og passer, det er en enestående, meget bedre end jeg var i stand til at få i Australien, hvor servicen var chokerende. Selvom det fra Spanien opfylder alle de australske standarder. Fantastisk arbejde fyre, du har min stemme og tak.

Nexx hjelm

-

Det er smukt, vi elskede det. Bedre i virkeligheden end på billedet. Vi valgte beige og på billedet ser det mat ud, men det er blankt meget bedre. Forsendelse var hurtig.

Stor hjelm

-

Jeg har min jethjelm. Det er af super kvalitet. godt pakket. Så jeg bestilte andre varer. Jeg bliver en gentagen kunde. Tak til dit team.

Nexx hjelm øverst

-

Fantastisk produkt som beskrevet størrelse ok super hurtig levering anbefaler jeg uden tøven

Perfekt

-

Fremragende æstetik med kvalitetsfinisher og detaljer. Størrelsesguiden passer perfekt til min virkelighed. Lys. Overgå mine forventninger! Hurtig og begivenhedsfri forsendelse.

Hjelm

-

Jeg skriver fra Sydney og er så glad for min nye hjelm, jeg anbefaler virkelig denne butik, den er så smuk. Jeg giver aldrig nogen anmeldelser, men jer fortjener det. Jeg fik det til tiden. Mange tak!!.

Anbefales

-

Fantastisk leveringstjeneste. God kvalitet. Anbefal butikken.

Stor hjelm

-

Cool og behagelig hjelm, visir perfekt størrelse og god inkludering af indbygget solbeskyttelse. Nem proces at købe og hurtig levering. Elsker det !

Fantastisk produkt

-

Meget godt håndværk stor del. God pasform. Alt godt.

Nexx sc.60 jazzy hjelm anmeldelse

-

fremragende produkt. passer som pr. størrelsesdiagram og meget behagelig. hurtig, forsendelse. vil anbefale produktet og motardinn.

God service og fremragende hjelm

-

Købte Nexx SX 60 Jazzy hjelm. Intet besvær online køb. Fantastisk produkt. Kom nøjagtigt som beskrevet og meget godt pakket.

Nexx jazzy hjelm

-

Meget behagelig og smuk. Forsendelse rettidigt. Meget tilfreds med købet.

Præcis som beskrevet

-

Hjelmen passer nøjagtigt i henhold til størrelsestabellen. Leveringen var hurtig. Jeg er meget tilfreds.

Køb nexx hjelm

-

I princippet er evalueringen 3 stjerner, da jeg er baseret på dens æstetik, design og håndterbarhed. Så snart jeg prøver det med den motorcykel, der er ved at ankomme, håber jeg at bekræfte min fornemmelse af, at vi når den maksimale score.

Fremragende

-

Hjelm som beskrevet, meget smuk af god kvalitet. Glad med dette køb

Fremragende

-

Fremragende værdi for pengene, meget hurtig levering og i meget god stand, meget tilfreds med købet.

Super cool hjelm

-

Fremragende! Høj kvalitet håndværk, god pasform og meget behagelig. Fantastisk design. Leveringsdatoen blev overholdt. Top!

Det er et meget godt produkt som et produkt.

-

Jeg var bekymret for 360 ° -fotoet, fordi det var ret gult, men da jeg modtog det, var jeg lettet over, at farven var som forventet. Imidlertid er de hjelme, jeg har brugt hidtil, billige, men de er ret store sammenlignet med dem. Hvis du ikke vænner dig til det, griner du, hvis du bruger det. Hvad mere er, jeg kører på Hara Cha, så måske købte jeg for mange gode. .. ..

Fremragende hjelm

-

Fremragende hjelm. Meget flot og meget god værdi for pengene, Leveret til tiden.

Fremragende service

-

Helt tilfreds, hurtig og effektiv, relæpunkt lidt for vores sektor, levering inden tiden, tak

Spektakulær

-

Titlen siger alt. Det overgår langt de forventninger, jeg havde

Kunne lide det

-

Jeg er japansk. På grund af min manglende bekræftelse begik jeg en fejl på ankomstdatoen og kunne ikke levere cyklen i tide, men den ankom 12 dage efter ordren blev afgivet. Designet var godt, og det var lidt lille, men jeg kunne bære det uden problemer ved at fjerne dækslerne på begge sider. Forsendelsesstatus og personalets fremskridtsoplysninger var gode, så jeg var i stand til at købe med tillid.

Nexx hjelm

-

Fantastisk produkt med solbrille visir! Passer perfekt og smuk farve (beige)! Lav pris og upåklagelig forsendelse!

Nexx sx.60 jazzy

-

Vare og størrelse pr. Beskrivelse. God kvalitet med behagelig og svampet indvendigt. Meget hurtig levering på 1 uge i betragtning af situationen med covid-19 nu.

God hjelm

-

Meget godt design og kvalitetsmaterialer, en smule retfærdig i størrelse, men korrekt.

Nexx sx60

-

fremragende produkt, opfylder perfekt mine forventninger, modtaget på den dag, der blev annonceret, når du bestiller ... perfekt!

Store

-

Fremragende hjelm, finish, design, komfort, alle note 10. Udover at være smuk, endnu mere end det, der vises på billederne. Jeg anbefaler det stærkt.

Webstedet må ikke gå glip af

-

Hvilken service !!!! Upåklagelig side - Merchandise svarende til min anmodning - Hurtig levering - Meget konkurrencedygtig pris, jeg vil med glæde købe tilbage fra dig. Jeg ANBEFALER dette websted 100% tillykke til alle dine hold

Flot hjelm

-

Jeg har lige modtaget min nye hjelm i dag, og det ser godt ud - lige så godt som på hjemmesiden. Forsendelse tog ca. 3 1/2 uge, så ikke superhurtigt, men fra Holland til Canada i COVID-tiden, virkelig slet ikke dårligt. Samlet set meget tilfreds med mit køb.

Overstiger forventningerne !!!

-

Utroligt design og fremragende komfort! Stor værdi for pengene

Wow!

-

Jeg bestilte den fra Quebec den 11. august og modtog den 28. august på trods af pandemien og portoproblemerne i Canada. Det er smukt behageligt, nøjagtigt hvad jeg ville have!

Nexx sx 60 jazzy hjelm

-

Meget godt produkt med fremragende værdi for pengene. Jeg anbefaler. Meget seriøst sted.

Ros

-

Alt perfekt og meget hurtigt, hjelmen er som den vises på siden og god kvalitet.

Hjelm

-

Perfekt, det er nøjagtigt det samme som hvad anmeldelsen skriver og hjelmens karakteristika. Leveringen har været punktlig samme dag, som den blev annonceret, det er et firma, der har vist professionalisme.

Købe en hjelm

-

Meget hurtig levering. Bestilt 07/12/2020 modtaget 07/17/2020. Hjelmen er meget smuk.

Perfekt

-

Stærkt anbefale perfekt tak til dig

Det er en god hjelm.

-

Jeg bestilte den den 17. maj, så har jeg modtaget den den 11. juni på grund af viruspandemien.Jeg sætter pris på hjælpestøtte til at besvare min e-mail om levering, selvom det ikke er deres skyld. Jeg brugte hjelmen i to uger, og det er cool og nyttigt. Jeg behøver ikke at forberede solbriller til at køre på min cykel.

Fremragende

-

Meget høj kvalitet og meget behagelig hjelm. Jeg anbefaler!

Prisydelsen er rigtig!

-

Perfekt hjelm, design og funktioner øverst, jeg tager den til min næste bond film ;-)

Alt godt

-

Alt godt

Top

-

Fremragende kvalitet, Virkelig lige så smuk som på billedet. Levering til tiden.

Nexx sx60 jazzy hjelm

-

Først og fremmest vil jeg undskylde Motardinn for at være lidt utålmodig med dem - denne hjelm tog det en og en halv måned at få, hvilket jeg er sikker på, at COVID var ansvarlig for, men jeg fik ikke opdateringer til det meste af den gang i sporingen, så jeg troede, at det kunne gå tabt. Og jeg havde brug for en hjelm til at ride i! Så hvis du ønsker at bestille og bo i udlandet, skal du ikke følge deres tidsestimater overhovedet. Hvis du har masser af tid til overs, er dette en god handel. Hvis du har brug for det så hurtigt som muligt, kan du overveje at betale ekstra et sted tættere på, hvor du bor. Nu når jeg har det, er jeg absolut begejstret med det. Det er smukt, veludstyret og gør det godt! Føles og ser højt ud. Præcis hvad jeg håbede på og mere.

Fantastisk hjelm

-

Nexx SX 60 Jazzy hjelm overgik mine forventninger. Elsker den aftagelige vaskbare foring. Vil købe et andet plus kommunikationsudstyr til hjelm.

Kvalitet

-

En kvalitetshjelm lavet af et firma, der skal være stolte af deres håndværk. En god pris og meget hurtig forsendelse i betragtning af pakken kom halvvejs rundt om i verden. Jeg vil anbefale denne hjelm til nogen. Skål og fortsæt det gode arbejde!

Perfekt

-

Smuk hjelm. Passer fint. God finish. Levering hurtigere end lovet. Godt pakket.

Ankom!

-

Jeg bestilte det i marts og modtog ikke det på grund af corona, men det kom endelig! Jeg bestilte størrelsen som xl, men det er helt rigtigt, og jeg er ganske tilfreds. Jeg bestiller igen, hvis jeg har mulighed!

Tip top

-

Meget flot og praktisk hjelm. På grund af Corona måtte vi sandsynligvis vente 2 uger på levering. Alt andet perfekt.

Fantastisk hjelm, pålidelig levering

-

Jeg synes, min nye hjelm (Nexx SX.60 Jazzy) er fantastisk. Fantastisk design (mørkeblå og lys syntetisk læder), praktisk solskærm, der kan åbnes med en glideskaft. Hele hjelmen er godt lavet. Varerne er ankommet til tiden. Alt er fint, nøjagtigt som jeg forestiller mig det. Jeg kan varmt anbefale det.

Gennemgang

-

Hurtig service, top kvalitet og ydelse. Stærkt anbefalet. Tak

-

-

-

-

-

Tilfredsstiller mine forventninger

-

Hjelme modtages hurtigt Det er let og behageligt Det ser godt ud, som jeg ledte efter. Derudover er det 30% billigere end på andre sider

Top !!!!

-

Flot hjelm, stilfuld god kvalitet.

Fit og behagelig

-

Passer godt og fremragende emballage

Meget flot hjelm

-

Levering perfekt i overensstemmelse med det, der er annonceret. Meget flot hjelm, flot finish. Super attraktiv pris, anbefaler jeg

Bare fit

-

Det er en meget god hjelm, der er meget let og let at se linsen. Prisen er også meget god.

Meget flot pasform og finish

-

Klar, korrekt og rettidig ordrehåndtering. God emballage. Produktet passer meget godt. Meget god pris!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up