up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Nolan

Nolan

Alle ( Nolan )

Om Nolan

Nolan, et navn, som står for sikkerhed og innovation inden for motorcykeludstyr, har beskyttet ryttere siden sin oprettelse i 1972. Grundlagt i Bergamo, Italien, af Lander Nocchi, opnåede mærket hurtigt anerkendelse for sit engagement i at skabe højkvalitets motorcykelhjelme designet til at imødekomme behovene hos passionerede ryttere over hele verden. Uanset om du navigerer gennem byens gader, tager på lange rejser eller udfordrer grænserne på banen, har Nolan en hjelm skræddersyet til dine behov.
Gennem sin historie har Nolan holdt fast i sit urokkelige engagement for rytterens sikkerhed og komfort, med et stærkt fokus på innovation og avanceret teknologi. Som et resultat har Nolan blevet en tro følgesvend for ryttere over hele kloden. Med Nolan bærer du ikke kun en hjelm; du bærer tilliden fra årtiers ekspertise, passion og dedikation til motorcykelvirksomhed. Følg os, når vi fortsætter med at ride ind i fremtiden, beskyttet af Nolan-arven.

Nolan tilbyder sikkerhed, innovation og motorcykelpassion

I centrum af Nolans arv står dets ikoniske Nolan Hjelme, nøje udviklet for at give ryttere en overlegen beskyttelse uden at gå på kompromis med komfort og stil. Disse hjelme har været en fast bestanddel for ryttere på alle niveauer, fra den daglige pendler til den dedikerede turistentusiast. Nolan Motorcykelhjelme repræsenterer en af hjørnestenene i mærkets engagerede tilgang til ryttersikkerhed. Nolans motorcykelhjelme tilbyder upåklagelig beskyttelse til motorryttere på tværs af forskellige discipliner.
For ryttere, der søger alsidighed og bekvemmelighed, er Nolan Modular Helmets en spilændrer. Disse hjelme tilbyder fleksibilitet til at skifte mellem en fuldmaske- og åbenhjelmekonfiguration med lethed, alt sammen mens de opretholder sikkerheds- og beskyttelsesfunktioner i topklasse. Nolans modulære hjelme er ideelle til dem, der udfordrer tilpasning under deres ture. Motorryttere, der værdsætter frihed og fleksibilitet, vender sig til Nolan Convertible Helmets. Disse innovative hjelme tilbyder en glidende overgang fra en fuldmaske til en åbenhjelm, sikrer tilpasning til skiftende kørselsforhold. Nolans konvertible hjelme imødekommer ryttere, der værdsætter bekvemmelighed og stil.
Nolan Åbenhjelme kombinerer spændingen ved vind i ansigtet med sikkerheden og stilen, som Nolan er berømt for. Disse hjelme er perfekte for motorryttere, der nyder følelsen af det åbne vejr, mens de opretholder den essentielle beskyttelse. Når det kommer til upåklagelig beskyttelse, fører Nolan Full Face Helmets vejen. Disse hjelme giver fuld dækning for motorrytterens hoved og ansigt, sikrer maksimal sikkerhed under hver tur. For at komplementere deres hjelme tilbyder Nolan et udvalg af Nolan Motorcykelskærme designet til at forbedre rytterens komfort og sikkerhed. Disse skærme er udviklet til at afvise vind, regn og støv, sikrer et ubesværet udsyn på vejen foran.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk