Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Nzi

Om Nzi
Nzi er en spansk mærke, der har produceret højkvalitets Nzi motorcykelhjelme siden 1983. Med et engagement for sikkerhed, innovation og design har Nzi bliver en global leder inden for motorcykelhjelm industrien. Med over 21 millioner hjelme produceret og en global tilstedeværelse, der spænder over 40 lande, Nzi står som en titans inden for motorcykelhjelm industrien. Mærket har konsekvent skubbet grænserne for hjelmteknologi, ved at introducere banebrydende features og designs, der har sat nye standarder for sikkerhed og performance. Nzis fremskridt inden for ventilation systemer, stødabsorberende materialer og aerodynamisk optimering har tjent det et ry som en leder inden for hjelm innovation.
Nzi hjelme er ikke bare beskyttelsesudstyr; de er et udsagn om individualitet og et vidnesbyrd om vores dedikation til motorcyklist-centeret ingeniør. Som et mærke, der specialiserer sig i Nzi motorcykelhjelme, har Nzi etableret sig som en frontløber i branchen. Deres hjelme er designet til at overgå de højeste sikkerhedsstandarder og testes grundigt for at sikre, at de kan beskytte motorcyklister i tilfælde af en ulykke.
Nzi konvertible hjelme glider sømløst mellem fuld-ansigts og åben-ansigts konfigurationer, der tilbyder alsidighed uden at gå på kompromis med beskyttelse. Disse hjelme er super fleksible og kan imødekomme de forskellige behov hos motorcyklister, der ønsker at være sikre og have en spændende tur.
Nzi terrængående hjelme er specielt designet til eventyrlystne motorcyklister, der ønsker den bedst mulige beskyttelse, når de kører på terræn. De er lavet af stærke materialer, som kan modstå bump og fald, og de har specielle funktioner, der hjælper med at absorbere stød og holde motorcyklisterne kølige. Nzi terrængående hjelme er det perfekte valg for ryttere, der ønsker at udforske det store udendørs uden at skulle bekymre sig om deres sikkerhed.
De Nzi Go Rider hjelme er lavet specielt til personer, der kører i byen. De er lette, komfortable og ser godt ud, hvilket gør dem ideelle til at komme rundt i byen eller tage korte ture. Derudover har de sjove funktioner som reflekterende dele og indbyggede LED-lys, som hjælper dig med at blive set bedre i byen. Nzi Go Rider hjelme er udviklet til den moderne rytter, der navigerer den travle bylandskab med selvtillid.
Nzi er mere end bare en hjelmproducent; de er et mærke, der er forpligtet til motorcykel samfundet. De sponsorerer en række professionelle motorcyklister, herunder MotoGP® mestre, og støtter aktivt lokale motorcykel begivenheder. Mærket tilbyder et bredt udvalg af online og i-butik indkøbsmuligheder, så ryttere nemt kan finde den perfekte hjelm til deres behov.