Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

banner campana

OM MOTARDINN

Kan du lide at mærke hastigheden på asfalt eller snavs under dine hjul? Hos Motardinn finder du alt det materiale, du har brug for for at udstyre dig selv og være sikker, mens du nyder at give gas.

banner detalle

Hvor ligger Motardinn?

Motardinn er en del af Tradeinn -gruppen, der ligger i Celrà (Girona, Spanien) på Calle Pirineus, 9. Motardinn er en online butik med speciale i salg af sportsudstyr. Fra Motardinn -faciliteterne i Spanien sendes alle slags sportsprodukter til hele verden.

Hvor kan du købe fra Motardinn?

Fra hele verden! Gennem Motardinn kan du købe alt slags sportsudstyr, og vi sender det direkte hjem til dig eller til et indsamlingssted, uanset hvor du er i landet. Nogle af de lande, vi sender til, er Argentina, Brasilien, Mexico, Chile, Ecuador, Peru, Colombia, Sydafrika, USA, Canada, Australien, Indien, New Zealand, Malaysia, Filippinerne, Spanien, Storbritannien, Frankrig, Italien, Schweiz, Holland, Polen, Portugal, Danmark, Sverige, Finland, Norge og Rusland.
Hvis dit land ikke vises på listen over lande øverst til venstre på din skærm, betyder det, at vi ikke sender til det pågældende land. Bemærk venligst, at produkterne fra nogle af de mærker, vi sælger, ikke er tilladt til at blive sendt i nogle bestemte lande på grund af brandets distributionspolitik.

Hvilken slags materiale sælges på Motardinn?

Motardinn er en online motorcykelbutik, hvor vi har motorcykelhjelme, motorcykeltøj og tilbehør . Vi tilbyder et bredt udvalg af motorcykelartikler fra mærker som Dainese, Sidi, REVIT, Alpinestars, Daytona, Held, Bell, Shoei, Arai, Schuberth, Shark, AGV og mange flere. Der findes forskellige typer hjelme og støvler til enduro, motocross, trial og terrængange. Hos Motardinn finder du al den beskyttelse, der skal bruges til at køre på en motorcykel med maksimal sikkerhed: ryglæn, knæpuder, hagesmæk, skydere og bælter.

banner detalle

Er det pålideligt at købe fra Motardinn?

Motardinn er en af de 17 butikker, der er specialiseret i sport inden for Tradeinn -gruppen, med over 1.000.000 legitime produkter og over 1.500 betroede mærker, der kan sendes til over 190 lande rundt om i verden.
Vi stoler på udtalelsen fra mere end 20 millioner kunder, der har købt på en helt sikker måde i Motardinn og dermed har nydt en god oplevelse med at købe i din betroede online butik.

Er det sikkert at købe hos Motardinn?

At købe hos Motardinn er helt sikkert. Tradeinn lægger stor vægt på sikkerhed ved onlinetransaktioner og betalinger . Af denne grund er alle køb, du foretager på vores websted, 100% sikre.
Motardinn har indgået et partnerskab med Adyen og Secure Payments for at garantere maksimal sikkerhed i betalinger og forebyggelse af svig og misligholdelse. Uanset om du betaler med kreditkort eller foretager en bankoverførsel, kan du stole på, at ordren foretages i et sikkert miljø. Hvis vores sikkerhedsafdeling mistænker en anomali eller bedrageri, forbeholder Motardinn sig retten til altid at annullere transaktionen for at tilbyde dig sikkerhed. Dine bankoplysninger er beskyttet og krypteret af den mest avancerede teknologi. De sendes til serveren på en fuldt krypteret måde gennem SSL -protokollen (Secure Socket Layer) og behandles i et helt sikkert miljø i vores bank. Tradeinn registrerer ikke disse data på noget tidspunkt for at garantere, at betalinger er 100% sikre.
Derudover har Motardinn opnået Confianza Online -seglet, der garanterer brug og navigation på nettet på en rolig og fuldstændig sikker måde på Internettet.

Hvad synes kunderne om Motardinn?

Vores kunder er vores prioritet, vi forstår deres behov og lytter aktivt til deres tvivl for at give dem en løsning.
Vi er engagerede i vores kunder, og takket være deres kommentarer og meninger forbedrer vi løbende vores processer og tilpasser vores tjenester til deres behov. Vi forstår, at købetilfredshed og service er vigtig, vores kunder har total frihed til at afsløre positive punkter og forbedringspunkter gennem deres anmeldelser , de kan vurdere vores produkter direkte på vores websted og vores service på platforme som f.eks. Google Reviews og Verified Reviews. Hvis du vil vide, hvad de synes Klik her

banner detalle

Hvad er fordelene ved at købe fra Motardinn?

At købe hos Motardinn er 100% pålideligt. Du finder de bedste tilbud og de bedste priser med mere end 1.500.000 produkter til rådighed at vælge imellem med fuld sikkerhed.
Du kan få mere at vide om alle vores nyheder og lanceringer ved at abonnere på vores nyhedsbrev. Bare rolig, vi invaderer ikke din postkasse.
Dine køb belønnes, for hvert køb du foretager modtager du CoINNs , vores virtuelle valuta, der kan indløses ved fremtidige køb.
Giv din mening og vind , det er rigtigt! Du vinder ikke bare ved at købe, du vinder for at give din mening, dele din mening og vinde CoINNs, indløs dem som en rabat på dine næste køb
Hvis du er bekymret for returnering af produkter, har vi et retursystem, der giver dig mulighed for at returnere dit produkt sikkert og meget mere økonomisk.
Vores produkter har fulde beskrivelser og 360 graders fotos, der giver dig mulighed for at se produktet, som om det var foran dig.
I tilfælde af problemer med din ordre eller bekymringer, kan du kontakte vores kundeserviceteam, der står klar til at besvare dig på dit sprog. En personlig kundeservice, der hjælper dig med det samme. Vores team er tilgængeligt 24 timer i døgnet via chat, e -mail eller telefon.

Hvordan indløser jeg mine CoINNs?

Dine køb og dine meninger modtager en præmie, vores loyalitetsprogram giver dig mulighed for at samle CoINNs for at bytte dem mod rabatter på produkter i nogen af vores butikker. Husk, at for at kunne samle dine CoINNs skal du have logget ind på din konto, før du foretager købet.
Find mere information om, hvordan du indløser dine CoINNs ved at klikke her

Kan CoINNs bruges sammen med rabatkuponer?

Når du foretager dit køb online hos Motardinn, kan du kun bruge CoINNs eller en enkelt rabatkupon pr. Ordre. CoINNs og rabatkuponer kan ikke anvendes på det samme køb. De anvendes separat og er ikke kumulative. For eksempel, hvis du har 100 CoINNs og en rabatkupon, vil du ikke kunne bruge begge dele i det samme køb og akkumulere deres værdi.
Husk at rabatkoder gælder for visse produkter. CoINNs gælder dog for alle dine køb. Hvis du også beslutter dig for ikke at bruge CoINNs, når du afgiver en ny ordre, forbliver de tilgængelige til næste køb.

banner detalle

Hvordan opretter man en konto eller logger på?

For at oprette en konto skal du gå til den øverste højre del af skærmen, klikke på sektionen MIN KONTO. Udfyld den enkle og hurtige formular, hvor du skal inkludere de ønskede data, såsom navn, e -mail -adresse og en adgangskode. Klik på knappen Opret konto, og din konto er klar til brug. For at logge ind skal du indtaste e -mailadressen og den adgangskode, du brugte til at oprette din konto, og klik på knappen Log på .
Hvis du ikke husker din adgangskode, skal du klikke på knappen Glemt adgangskode , indtaste din e -mail -adresse, og du vil modtage en e -mail og et link for at nulstille din adgangskode.

Hvordan gemmer jeg en vare for at købe senere?

Hvis du har set et produkt, du kan lide, kan du gemme det i ønskelisten og købe det senere, uden at skulle lede efter produktet igen. Bare klik på hjertet, Tilføj til ønskelisten, som du finder i alle produktfilerne. Og automatisk bliver artiklen gemt i MIN KONTO på din liste over yndlingsprodukter. Du kan konsultere ønskelisten, når du vil, og se alle de sportsartikler, du har gemt.

banner detalle

Hvordan får man en rabatkode til Motardinn?

Vores produkter har konkurrencedygtige priser på markedet, men der er dog visse produkter eller mærker, hvor der kan gives en ekstra rabat.

Husk, at disse typer kampagner ikke gælder for alle produkter eller mærker, men du kan gemme din kode til brug ved dine næste køb.

For at modtage vores kampagner skal du være tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage alle oplysninger om produkttilbud eller rabatter samt Black Friday og de bedste juletilbud.

Kan to rabatkoder bruges samtidigt?

Rabatkoder anvendes separat, du kan ikke anvende to rabatkoder på det samme køb. CoINNs og rabatkoder kan ikke anvendes på det samme køb. Husk, at rabatkoder gælder for visse produkter, men dine CoINNs gælder for alle køb.

banner detalle

Hvorfor er Motardinn så billig?

Som autoriseret distributør kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser på alle produkter med garanti for den laveste pris . Vi har de bedste tilbud og salg på markedet, så uanset hvad du køber, får du altid den bedste værdi for pengene. Find de bedste tilbud og gode tilbud på sportsudstyr og drage fordel af vores sorte fredag for at få den billigste pris på dit online køb.

Kan jeg finansiere mit køb i Motardinn?

For at finansiere dit køb kan du anmode om Klarna -tjenesten, der giver dig mulighed for at foretage købet i øjeblikket og betale gebyrer uden renter. Det er en helt sikker og pålidelig metode. For at finde ud af, om Klarna er tilgængelig i dit land, klik her

banner detalle

Hvilket transportfirma leverer min ordre?

Vi ved, at vores kunder ønsker deres produkter så hurtigt som muligt, derfor tilbyder vi flere transportalternativer til din ordre.
Inden du afslutter din købsproces og registrerer dine data, tilbyder vores system dig forskellige transportalternativer, som vil være tilgængelige for at levere produktet på destinationen.
Vi har et stærkt netværk af transportører, der kan betjene dig og levere din pakke i mere end 190 lande rundt om i verden, på en 100% sikker og pålidelig måde og i dit hjem. Du kan kontakte dem på det tidspunkt, du foretrækker, vi stiller kontakt til din operatør til rådighed Klik her


Sender du gratis?

I øjeblikket betales transportomkostninger af kunden . Forsendelsesprisen afhænger af mængden, varernes vægt og leveringslandet. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen på alle produkter. Gennem samarbejde med de vigtigste transportvirksomheder som DHL, SEUR, UPS, MRW og lokale posttjenester tilbyder Motardinn dig flere transportalternativer med de mest konkurrencedygtige forsendelsespriser på markedet. Tilføj det produkt, du vil købe, i indkøbskurven, og vælg den transportmetode, der passer bedst til dig.

banner detalle

Hvad er Motardinn sociale netværk?

Følg os på de sociale medier for at holde dig opdateret om vores nyheder og nye produktlanceringer.

Facebook
Twitter

banner detalle

Hvordan kontakter man Motardinn kundeservice?

Når vi tænker på vores kunder, har vi oprettet en sektion med ofte stillede spørgsmål, der vil kunne løse alle dine tvivl eller bekymringer .

Hvis du selv ikke har besøgt vores FAQ -sektion, men ikke har kunnet løse dine bekymringer, er vores kundeserviceteam klar til at besvare dine spørgsmål når som helst på dagen. Kundeservice tilgængelig 24 timer i døgnet og klar til at hjælpe dig på dit sprog.

Kontakt vores team via WhatsApp , online chat eller ved at sende en e -mail direkte til support@tradeinn.com