up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Puig

Puig

Alle ( Puig )

Om Puig

Puig har været et prominent navn i verden af ​​motorcykel tilbehør, kendt for sin forpligtelse til innovation, kvalitet og stil. Grundlagt i 1964 i Granollers, Spanien, Puig har konsekvent skubbet grænserne for, hvad der er muligt i motorcykel tilpasning og ydeevneforbedring. Puig's rige historie og forpligtelse til ekspertise har solidificeret dens position som en ledende mærkevare i verden af ​​motorcykel tilbehør. Uanset om det er vinduesviskere, lys, topkasser, hjul eller styrehåndtag, Puig fortsætter med at innovativt forbedre og forbedre køreoplevelsen for motorcykelentusiaster over hele verden. Puig er et navn med tillid til alle i verden af ​​motorcykeltilpasning på grund af sin premiumkvalitet.

Puig's rejse startede som et lille familieejet firma, der specialiserede sig i fremstilling af højkvalitets motorcykelvinduesviskere. Med en uophørlig jagt på perfektion opnåede virksomheden hurtigt anerkendelse for sin overlegne håndværk og innovative designs. Med årene udvidede Puig sin produktlinje til at omfatte et bredt udvalg af motorcykel tilbehør, der sætter nye standarder i branchen.

Forbedrer motorcykel tilbehør siden 1964

Puig's signaturprodukt, motorcykelvinduesviskeren, er stadig et vidnesbyrd om mærkets dedikation til både form og funktion. Disse vinduesviskere er designet ikke kun for at forbedre aerodynamikken, men også for at give ryttere øget komfort og beskyttelse mod vind og skidt. Puig vinduesviskere fås i forskellige stilarter og materialer, så ryttere kan vælge det perfekte fit til deres motorcykel og personlige smag. For yderligere at forbedre køreoplevelsen tilbyder mærket Puig clip-on vinduesviskere. Disse visirer kan let fæstnes til den eksisterende vinduesviser, hvilket reducerer vindstøj og forbedrer synligheden under lange ture. De er en simpel, men effektiv tilføjelse, som mange motorcyklister sverger til. Sikkerhed er en høj prioritet for Puig, og Puig motorcykellys afspejler denne forpligtelse.
For dem, der har brug for ekstra opbevaringsplads på deres motorcykler, tilbyder Puig's topkasser en stilfuld og sikker løsning. Disse topkasser er designet til at integreres problemfrit med forskellige motorcykelmodeller, så der er masser af opbevaringsplads til hjelme, køretøjstøj og andet nødvendigt. Forbedring af både ydeevne og æstetik, Puig motorcykelhjul er udviklet med præcision og opmærksomhed på detaljer. De er tilgængelige i forskellige designs og finish, der imødekommer motorcyklisterne præferencer mens der sikres topkvalitet og holdbarhed. Puig forstår, at styrehåndtagene er rytterens direkte forbindelse til motorcyklen. Derfor tilbyder de et udvalg af styrehåndtalgsoptioner, der er designet til komfort og kontrol. Fra traditionelle til mere ergonomiske stilarter er Puig motorcykelstyrehåndtag skabt med rytteren tilfredshed for øje.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk