up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Radikal RKREM Skivelås Cable

plus
Radikal

Radikal RKREM Skivelås Cable

Produktbeskrivelse Radikal RKREM Skivelås Cable

Hvis du er bekymret for at glemme, at du bruger anti-tyveri, og det vil ende i fald eller skade på din motorcykel, så er RADIKAL RKREM den ideelle påmindelse. Dette kabel har en tykkelse på 4 mm, en længde på 120 cm og takket være sin slående gule farve er meget synlig. Dets eneste mål er at minde dig om, at du har et tyverisikringsapparat, før du forlader med motorcyklen og for at undgå fald og unødvendige skader. Dens betjening er meget enkel, den ene ende er forankret til tyverisikring og den anden til styret, så det er umuligt ikke at se det.


Hvis du er på udkig efter motorcykel udstyr, findes det hos Radikal. Hos motardinn, kan du købe masser af tilbehør til Låse, så du kan udøve din sport optimalt. Radikal RKREM Skivelås Cable fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Radikal RKREM Skivelås Cable

Lukkesystem
Uden låg
Farve
Gul
Hængelåse
Uspecificeret

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up