up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rinat Genanvendelig Ansigtsmaske

Rinat Genanvendelig Ansigtsmaske

Rinat Genanvendelig Ansigtsmaske

Rinat Genanvendelig Ansigtsmaske

plus
Rinat

Rinat Genanvendelig Ansigtsmaske

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Rinat Genanvendelig Ansigtsmaske

Genanvendelig beskyttelsesmaske.
2 lag: 100% polyester interlock. Vandtæt, antibakteriel, åndbar og vaskbar. Tekstilbehandling til beskyttelse af tekstil. Sidejustering med 6 mm gummi. Indvendig lomme til indsættelse af filter. (Filter medfølger ikke) INFORMATION: Dette produkt er ikke et individuelt beskyttelsesudstyr (PPE). Det er heller ikke et medicinsk udstyr (PS). Derfor er dens mål ikke at erstatte en beskyttelsesmaske (FFP2 eller FFP3) eller en kirurgisk maske, da den ikke garanterer den beskyttelse, disse produkter tilbyder.Alle motorcykel produkter og Ansigtsmasker er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos motardinn kan du finde en masse Børnetøj fra Rinat. Prisen på Rinat Genanvendelig Ansigtsmaske er 3.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Rinat Genanvendelig Ansigtsmaske

Farve
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Cool maske

-

Vi er glade, masken ser meget godt ud. Størrelse s er perfekt til børn.

Beskyttelsesmaske

-

Vi er virkelig Rinat-fans, så det er det værd. Meget stolt.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up