up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rinat Genanvendelig

Rinat Genanvendelig

Rinat Genanvendelig

Rinat Genanvendelig

plus
Rinat

Rinat Genanvendelig

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Rinat Genanvendelig

Genanvendelig beskyttelsesmaske.
2 lag: 100% polyester interlock. Vandtæt, antibakteriel, åndbar og vaskbar. Tekstilbehandling til beskyttelse af tekstil. Sidejustering med 6 mm gummi. Indvendig lomme til indsættelse af filter. (Filter medfølger ikke) INFORMATION: Dette produkt er ikke et individuelt beskyttelsesudstyr (PPE). Det er heller ikke et medicinsk udstyr (PS). Derfor er dens mål ikke at erstatte en beskyttelsesmaske (FFP2 eller FFP3) eller en kirurgisk maske, da den ikke garanterer den beskyttelse, disse produkter tilbyder.


Ved du hvilke egenskaber der gør Rinat Genanvendelig til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Rinat Genanvendelig, har vi det på lager i vores online motardinn butik. På grund af vores store udvalg i Ansigtsmasker afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de motorcykel, du er på udkig efter. Køb hos motardinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Rinat Genanvendelig

Farve
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God pris

-

God kvalitet og pris. Brugervenligt filterrum

Rinat-maske

-

Fantastisk produkt ... Vidste ikke, at det havde åbning til filter ... Let og god pasform ...

Fremragende

-

Fremragende pasform og god stil

Anmeldelse

-

Fremragende pasform og god stil

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up