up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

plus
Rukka

Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Produktbeskrivelse Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Specifikation:


- Chin, hals og nakke er beskyttet mod vind med elastik Gore Windstopper ® materiale


- 100% vindtæt og åndbar


- Let at sætte på og tage af


Rukka Balaclava Windstopper Coolmax har officiel fabriksgaranti fra Rukka. Som en official Rukka forhandler, alle motorcykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos motardinn, vælger vi kun kvalitets Dametøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Kasketter og hatte der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Rukka Balaclava Windstopper Coolmax

Farve
Sort
Produkttype
Elefanthue

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Fantastisk produkt

-

Super balaclava! Der er noget at sammenligne, og denne er den bedste! Lukker nakken med en tilgang til brystet, skuldrene og baghovedet. Dette er hvad du skal bruge til at køre på motorcykel i køligt og blæsende vejr. På en hovedomkreds på 61 cm passer størrelse L perfekt. Slidsen kan justeres og bæres både åbent og helt lukket. Materialet er meget elastisk. Kvaliteten er fremragende! Ikke billig, men værd at hver en krone, der betales for det.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up