up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Saddlemen Honda GL1800 Saddlebag Packing Cube Liner Set

plus
Saddlemen

Saddlemen Honda GL1800 Saddlebag Packing Cube Liner Set

Produktbeskrivelse Saddlemen Honda GL1800 Saddlebag Packing Cube Liner Set

Saddlebag Packing Cube Liner Set.
Firestykke foringssæt inkluderer en foringspose i fuld størrelse, der passer perfekt til formen på din GL1800 saddlebag plus en lodret orienteret halv størrelse foring, der bruges i forbindelse med to kvarterstørrelser i horisontalt orienteret linjeposer, der stak pænt sammen i din anden saddlebag.
Unikt design tillader effektiv organisering af dine ejendele adskiller dit vaskeri eller holder rytter og passagerudstyr opdelt, mens du maksimerer kapaciteten på dine sadeltasker.
De øverste dele af foringsposerne i kvart størrelse er gennemsigtige med lynlåse med dobbelt træk, så du kan se indholdet og komme hurtigt til dem perfekt til genstande, du har brug for når du er på farten.
Lavet af let, men holdbart PVC-foret 150 denier-polyester med robuste lynlåse, der tillader overpakning, men holder elementerne væk fra din last.
Fantastisk til ture, overnatningsmænd, organisering af dine værktøjer eller rengøringsmateriel.
Løft blot dine foringer ud af sadeltaskerne for at flytte din last let ind på hotellet, campingpladsen eller for at losse hurtigt, når du er hjemme.
Tasker måler:
Komplette sæt mål:
19´´ x 7´´ x 12´´ (større foring), 9´´ x 7´´ x 5 1 / 4´´ (mellemliner), 9´´ 7´´ x 6 1 / 4´´ ( lille foring).


På udkig efter Saddlemen Honda GL1800 Saddlebag Packing Cube Liner Set? Kig ikke mere! motardinn tilbyder et stort udvalg i Motorcykelposer modeller. Opdag vores nye Baggage tilbud, hos motardinn. Lavet af Saddlemen, dette Motorcykelposer produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Saddlemen Honda GL1800 Saddlebag Packing Cube Liner Set

lysposition
Side
Farve
Sort
Kapacitet
41-50 L

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up