up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Saddlemen R850 Top Roll 13.9L

plus
Saddlemen

Saddlemen R850 Top Roll 13.9L

Produktbeskrivelse Saddlemen R850 Top Roll 13.9L

R850 rullepose.
Det alsidige monteringssystem installeres på bagagerum, bagsæde eller elendig bar, klips på de fleste Saddlemen ™ -ture poser.
Fuldt stiv, ser flot ud eller fuld.
Installeres oven på enhver Saddlemen SaddleStow nisset bar taske.
Top bærehåndtag og skulderrem medfølger for let at tømme off cykel.
Konstrueret af UV, vand og vejrbestandig 1200 denier SaddleTuff ™.
Mål:
14''B x 8,5 '' H x 8,5 '' D, måler 850 kubik inches.
Indeholder et alsidigt monteringssystem til montering på bagageholder, bagsæde eller elendig bar og klips på de fleste Saddlemen-ture.


Er du på udkig efter Saddlemen R850 Top Roll 13.9L? Det er motardinn mest solgte vare, din online motorcykel butik. Prisen er 71.99 $, i en begrænset periode! Hos motardinn, får du flest fordele og finde mange flere Saddlemen, til de bedste priser. Alle vores motorcykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Saddlemen R850 Top Roll 13.9L

lysposition
Bagved
Farve
Sort
Kapacitet
11-20 L

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up