up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Schuberth Beskyttende Krave Neck C4

plus
Schuberth

Schuberth Beskyttende Krave Neck C4

Produktbeskrivelse Schuberth Beskyttende Krave Neck C4

Siden introduktionen har skubberhjelmen været i sin egen klasse. Perfekt pasform. Optimal bærekomfort - både på korte og lange ture. Ideel til alle - fra turister til racere. Schuberth C4 BASIC kombinerer nøjagtigt disse kvaliteter i en kompakt hjelm, der næsten ikke ligner en vippehjælm. Schuberth C4 Basic er den perfekte hjelm til de mest krævende turister og racere, der ønsker at nyde uforstyrret fred under ridning og koncentrere sig fuldstændigt om det, der ligger foran dem.

High Tech, hvor sikkerhed er bekymret:

De unikke fremstillingsmetoder, der bruges til hjelmskaller hos SCHUBERTH, sikrer lav vægt, mens de opretholder optimal stabilitet. Direct Fiber Processing (DFP) er en af SCHUBERTHs innovationer. Det involverer en endeløs spole af glasfiber, der skæres i stykker af en robot og sprænges i en form. En præcist defineret mængde harpiks tilsættes præformen, og den komprimeres derefter ved højt tryk i en opvarmet form for at skabe en ekstraordinær hjelmskal med høj styrke.

Flerdelkonstruktionen af den indvendige skal muliggør enestående kraftabsorption og forbedrer derved sikkerheden.

Fuld visning:

Ekstra stort anti-tågeobjektiv og bredt synsfelt, selv i en sporty rideposition.

Forebyggelse af tåge har aldrig været så simpelt takket være den vedhæftede Pinlock® anti-tågeindsatslinse.

Optisk klasse 1: visir (ingen forvrængning) med hurtig skift-funktion.

Integreret solskærm, frit justerbar på få sekunder.

Cool hoved:

God luftcirkulation gennem flerkanalsventilation giver ekstra køling.

Integrerede ventilationskanaler fordeler luft lige inde i hjelmen.

Perfekt pasform:

Standarder omdefineret: fornyet akustik og pasform gør C4 PRO CARBON, C4 PRO og C4 BASIC til den mest støjsvage og mest behagelige vippehjelme, som Schuberth nogensinde har bygget. Takket være optimeret halspolstring og støjreduktion omkring de mekaniske redskaber opnår C4 Basic ca. 85 dB (A) ved 100 km / t på en nøgen motorcykel.

Ekstremt behagelig at have på takket være sømløs hovedpolstring og integrerede riller til briller. Hjelm passer sikkert og komfortabelt: Coolmax® interiøret er Öko Tex 100 certificeret, aftageligt og vaskbart.

Altid en klar oversigt:

For at garantere vores kunder den bedst mulige ride- og slidoplevelse har vi inkluderet en PINLOCK anti-fog insert-linse som standard med vores C4 Basic.

Præcis Fit Secure Fit:

Motorcykelhjelmen er i overensstemmelse med teststandarden ECE 22.05, hvilket betyder, at den kan bruges i hele Europa.


Er du på udkig Schuberth Beskyttende Krave Neck C4? Hos motardinn finder du altid Kropsbeskyttelse, fra de bedste mærker, det kunne være fra Schuberth, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra motorcykel butikken.

Funktioner Schuberth Beskyttende Krave Neck C4

Farve
Sort
Produkttype
Halsbånd

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up