up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Schuberth For C SC1 Standard 4/R2 Samtaleanlæg

plus
Schuberth

Schuberth For C SC1 Standard 4/R2 Samtaleanlæg

Produktbeskrivelse Schuberth For C SC1 Standard 4/R2 Samtaleanlæg

Verdensinnovationen. Perfekt integreret. Helt usynlig.

Kommuniker, foretage telefonopkald, navigere, lyt til musikkommunikation er virkelig nemt nu, selv på en motorcykel.

SC1 Standard med avanceret støjkontrol? fra SENA, 4-vejs intercom, Bluetooth-forbindelse, simpel Plug & Play-installation og 9 timers taletid.

Perfekt integreret helt usynlig:

SC1 kommunikationssystemet blev udviklet af SCHUBERTH i samarbejde med Sena for at sikre endnu enklere drift og forbedret komfort. Det blev designet specielt til C4 og R2 hjelme.

Mikrofonen, højttalerne og antennen er allerede integreret i C4 og R2 hjelm som standard. SC1 modulet og batteriet stikket ind i hjelmen.

Betjeningsorganerne er placeret i kanten af ​​hjelmen for tilgængelighed. Du kan linke den op til en valgfri fjernbetjening, hvilket gør det endnu nemmere at bruge.

Overlegen ydeevne til lyd og samtale:

Par din SC1 med din telefon og satnav, så du kan lytte til musik, foretage et opkald eller høre navigeringsvejledning. En robust Bluetooth-forbindelse forbinder samtidig to eksterne enheder.

SC1 giver mulighed for firevejs kommunikation med dine ridekammerater.

SC1 Advanced Version har en indbygget FM-radio.

Det har op til ti timers taletid, så du er mere tilbøjelig til at løbe tør for brændstof, før SC1 skal genoplades.

Kør sikkert med: Avanceret støjkontrol ?:

Glemme ekstern støj? med avanceret støjkontrol? vind- og vejstøj reduceres drastisk uden at påvirke, hvordan du opfatter dine omgivelser. Tilpas til dine egne præferencer med SCHUBERTH Smartphone App.

Tilslutning til din telefon:

Du kan bruge SCHUBERTH Smartphone App til at konfigurere enhedens indstillinger. Start appen, og par derefter din SC1 med din telefon. Derefter vil du kunne:

Skift enhedens indstillinger

Administrer gruppelister Gem favoritter (inklusive grupper)

Opsætning af hurtigopkald *

Start Gruppe Intercom?

Gem forudindstillede radiostationer *

Nu til Apple iOS og Google Android.

* (Kun SC1 avanceret)


Køb dine Schuberth For C SC1 Standard 4/R2 Samtaleanlæg til den bedste pris! Vores online har motorcykel, motardinn lige dem du går og drømmer om! Find Elektronik til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Schuberth For C SC1 Standard 4/R2 Samtaleanlæg. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online motorcykel katalog!

Funktioner Schuberth For C SC1 Standard 4/R2 Samtaleanlæg

Farve
Sort
Produkttype
Intercom

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Venada

-

God sælger, god eftersalgsservice, at anbefale. Jeg har brug for flere produkter, denne sælger vil være det første valg. Produktet er pakket korrekt og fungerer som forventet

Schuberth

-

Godt produkt super hurtig forsendelse ok Toppen den komplette schuberth c4 pro hjelm.

Jeg anbefaler

-

Premium produkt, ankom hurtigt og meget sikkert. Jeg er meget tilfreds, jeg anbefaler "motardinn" produkt og service

Godt sted at købe - kan være bedre

-

Det hele tog omkring en måned for min levering, som blev givet på grund af den covide situation. Betaling via PayPal var ikke gennemsigtig, de opkrævede mig lidt mere, end der var angivet som prisen på motardinn-webstedet. Måske skal det rettes. Ellers tilfreds med produktet, pakningen og sporingstjenesterne.

Fantastisk produkt

-

Produktet ankom hurtigt og med kvalitet. Jeg er meget tilfreds.

Standard sc1

-

Det var min første ordre hos Motardinn. Produktlevering var hurtig. Produktet er let at forstå og let at bruge. Enkel og diskret. Jeg returnerer det kun, fordi det ikke tillader deling af musik mellem hjelme (kun avanceret tillader), ellers ville jeg have denne. Jeg indså det først efter at have modtaget produktet. Bedste forhold mellem omkostninger og fordele / kvalitet.

Defekt aksel

-

Senakvaliteten er fremragende, jeg afventer udvekslingen.

-

Schuberth comm-system

-

Fantastisk produkt, god pris, forsendelse til USA tog lidt, men det var det værd.

Schubert sc1 s

-

Tak Motardinn Dette er første gang jeg bestilte fra Motardinn.com jeg købte SC1S, prisen var god, og leveringen var hurtig og præcis Produktet var også godt Jeg bestiller fra motardinn igen Jeg giver 5 stjerner til produktet

Sc1 standard

-

Dette er mit andet sæt. For at min kones hjelm kan kommunikere lettere. Meget tilfreds med mit køb. Jeg anbefaler.

Sc1 standard

-

Produkt opfylder mine forventninger. Fantastisk lyd. Jeg havde kun lidt problemer med at parre det. Men efter opdateringen og en udveksling med eftersalgsservice gik alt tilbage til det normale. Meget tilfreds med mit køb. Jeg anbefaler.

Sc1

-

Nem opsætning fungerer, højlydt og tydelig, musekvaliteten er meget god

Ikke dårligt

-

Nogle gange ikke tilsluttes godt og har ustabil forbindelse. Let at installere. Svært at vænne sig til det først. Lydkvaliteten er ikke dårlig. Efter fuldt opladning kan du glemme det. Samlet set ikke dårligt

Motardinn.no

-

Gode priser, hvis du sammenligner lidt før du bestiller, anstændigt leveringstid.

Schuberth sci standard

-

Hurtig levering nem bestilling. Produktet repræsenteres nøjagtigt! Jeg vil helt sikkert bestille gennem Motadinn.com!

Fantastisk musik!

-

Opsætning og parring med mobil er enkel. stemmen er klar nok. musikken spiller godt og rocks! noice aflysning i hjelmen gør et godt stykke arbejde!

Bedste kommunikationssystem nogensinde!

-

Meget enkel at opsætte og bruge. Stemmen var klar og skarp, selv når jeg kører 80 km / t på motorvejen, når jeg ringer op. Lytte til musik var højt og perfekt. Jeg er ikke sikker på, om dette skyldes, at jeg kører en BMW R1200GS, da forruden er temmelig høj. blokerer det meste af vinden. Kan få forskellige resultater, hvis jeg skulle ride en sportscykel, formoder jeg! Jeg elsker det!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up