up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Schuberth Fuld Ansigtshjelm S2 Sport Polar

plus
Schuberth

Schuberth Fuld Ansigtshjelm S2 Sport Polar

Produktbeskrivelse Schuberth Fuld Ansigtshjelm S2 Sport Polar

Touring og Sports Touring er dets specialiteter, og selv den lejlighedsvise tur til racerbanen er absolut ikke noget problem for S2 Sport.
S2 Sport har den perfekte vægtforhold, kompakthed, anvendelighed og kørekomfort.
Designet og udstyret til den sportslige Tour Rider, der ikke ønsker at gå på kompromis.


Funktioner:

Passer perfekt. Passer sikkert:
Motorcykelhjelmen er i overensstemmelse med teststandarden Ece R 22.05 og kan derfor bruges i hele Europa. S2 Sport fås i størrelser fra Xs til 2xl. Dette er i overensstemmelse med hovedomkredsen fra 52 til 63 centimeter.

Smarte ideer i
Fuld ansigtshjelm: Hjelmens ydre skal kombinerer den bedste aerodynamiske form med efterfølgende beskyttelse. Desuden har vi lagt stor vægt på lav vægt og optimal stabilitet. En konstruktion i flere dele af den indre skal med kompleks segmentering muliggør højere kraftoptagelse. En tankegang gennem skumning af flere zoner af den indvendige skal giver store støddæmpende egenskaber. Alt dette står for maksimal sikkerhed.

Strømlinet og ekstremt stille:
Den specielle udformning af hjelmskallen og af hjelmens forkant giver den nødvendige nedstyrke. Endnu højere hastigheder fører ikke til løft af kræfter. Desuden har S2 Sport en reduceret aerodynamisk træk og optimeret retningsstabilitet. Når du kører nøgne cykler, reduceres buffeten også tydeligt. Mange timer brugt i Schuberths akustiske vindtunnel har også vendt S2-sporten til en af de støjsvage helhjelme, der findes.

Vision og klar visning:
Visiret er lavet af ridsefast polycarbonat, fremstillet i sprøjtestøbningsprocessen. Det klare visir er klassificeret som optisk klasse 1.
Ændring er ægte børnespil uden brug af værktøjer. Antifog klar: Garanteret intet tåge på grund af dobbelt skærmprincip.

Proaktiv sikkerhed:
Som enhver Schuberth-motorcykelhjelm har S2 Sport reflekterende elektroder på hjelmkanten. Dette sikrer, at du er let at få øje på i mørket.

Udenfor hård indvendig blød:
Udvalgte Coolmax®-tekstiler på indersiden er ansvarlige for den hurtige og pålidelige transport af fugt udefra og for at give en behagelig indre hjelmtemperatur til rytteren. Ventilationsåbninger kan åbnes eller lukkes gennem polstringens sommer- eller vinterposition. Den indvendige foring er konstrueret på en sådan måde, at en behagelig ventilation er mulig. Dæmpningen er antiallergenisk og antibakteriel. Desuden kan den fjernes og vaskes.

Og ud i det lette solskærm:
Et solskærm er installeret i S2 Sport lige væk. Solskærmen kan forlænges eller trækkes tilbage med en bevægelse af hånden ved hjælp af en skyder på hjelmkanten. Nu kan du reagere lyn hurtigt til pludselig solblænding.

Enkel og genial Dobbelt D-lås:
Double D-låsen gør justeringen af hageremmen let og præcis og forbliver pålidelig på plads. På grund af sin enkelhed, pålidelighed og sikkerhed er den dobbelte D-lås den lås, der bruges og er fastlagt i racing. S2 Sport leveres som standard med denne lås.Er du på udkig efter Schuberth Fuld Ansigtshjelm S2 Sport Polar? Alle Schuberth er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Schuberth Fuld Ansigtshjelm S2 Sport Polar og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos motardinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i motorcykel udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Schuberth Fuld Ansigtshjelm S2 Sport Polar

Lukkesystem
Dobbelt spænde eller
Vægt
1401-1500 gr
Farve
Sort
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Ein supershop

-

Helm am 10.10.2021 bestellt, am 13.10.2021 bei mir in Bayern angekommen. Alles sauber und ordentlich verpackt. Sehr empfehlenswert.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up