up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sena Samtaleanlæg 3S Plus Universal

plus
Sena

Sena Samtaleanlæg 3S Plus Universal

Produktbeskrivelse Sena Samtaleanlæg 3S Plus Universal

Maksimal lydoplevelse med et minimalistisk design:
Beskeden, men alligevel bevist lyd. 3s Plus Universal Headset benytter Bluetooth® 4.1 til at levere indgående og udgående lyd til musik, telefonopkald, GPS-anvisninger og samtalekommunikation med en passager eller en ridekammerat op til 400 meter (0,25 miles) væk. Stemmemeddelelser, der er tilgængelige på 11 sprog, holder dig opdateret om headsets funktioner. Enkel, elegant og kraftfuld med alt hvad du behøver ... og intet, du ikke gør.

Et slankt intercom med eksterne 2 knapkontroller:
Den samlede højttalerkonstruktion af 3s Plus Universal giver sig til enkelhed og effektivitet og er i stand til at blive brugt til en bred vifte af hjelme. Med de slankeste eksterne kontroller, der er tilgængelige til fulde eller åbne ansigtshjelme, fastgøres to-knap kontrolmodul til hjelmens skal for nem kontroladgang og et minimalistisk look. Inkluderet i 3s Plus Universal er to kablede mikrofonforlængere. Vælg mellem standard- og bommikrofon til din bedste pasform. På udkig efter et endnu slankere alternativ til din Jet- eller Open Face-hjelm. Tjek 3s Plus-bommen uden nogen eksterne kontroller overhovedet!

Bliv hørt, uanset hvor du er:
3s Plus Universal har HD-intercom, der giver overlegen lydklarhed over 2-vejs-intercom på vej. Avanceret støjkontrol hjælper også med at filtrere de travle lyde på motorvejen, så din stemning forbliver krystalklar over samtaleanlægget. Dette Bluetooth-headset giver op til otte timers taletid på en enkelt opladning og syv dage standbytid. Opladning af headsettet er let takket være den nye USB C-forbindelse.

Sena Utility-appen holder dig forbundet:
Sena Utility-appen gør konfiguration af din 3s Plus Universal til en leg. Skift indstillinger for funktion, få adgang til produktets digitale hurtigstartguide på din telefon og mere. Og med smart intercom-parring er det lige så nemt at oprette forbindelse til en ven som at scanne en Qr-kode på din telefon.


Funktioner:

Bluetooth 4.1:
Fordelene ved Bluetooth 4.0 med tilføjelsen af Bluetooth Low Energy (Ble) til tilslutning til Sena Smartphone Apps.

HD intercom:
High Definition-kommunikation mellem brugere.

Intercom 400 M / 0,25 Mi:
Maksimal afstand, der kører under optimale forhold

Tovejs intercom:
Opret forbindelse til et andet headset for en samtale til en rytter

Flersprogede stemmemeddelelser:
Talte lydkoder fra headsettet på tværs af 11 sprog.

Bluetooth stereomusik:
Brug Bluetooth til at streame stereomusik til dit headset

Nem betjening med 2 knapper:
Betjen headsettet med kun 2 knapper

Avanceret støjkontrol ™:
Advanced Noise Control ™ reducerer effekten af omgivende støj under samtaleanlæg.

Smart intercom-parring
Par enheder gennem Smartphone Qr-scanning

Smartphone-app
Giver dig mulighed for at konfigurere enhedsindstillinger, få adgang til brugervejledningen og mere.


Specifikationer:

Generel:

Dimensioner:
Højttalerdrevsenhed: 23 mm tykkelse 4,3 mm
Bommikrofon: Længde 120 mm
Kablet mikrofon: Længde 180 mm

Vægt: 48 G (1,69 Oz)
Driftstemperatur: 10 ° C - 55 ° C (14 ° F - 131 ° F)

Bluetooth:
Bluetooth® 4.1
Headset-profil (Hsp)
Håndfri profil (Hfp)
Avanceret lydfordelingsprofil (A2dp)
Audio Video Remote Control Profile (Avrcp)

Samtaleanlæg:
Arbejdsafstand: Op til 400 meter (0,25 miles) i åbent terræn
Understøtter op til 2 ryttere

Lyd:
Støjreduktion: Avanceret støjkontrol ™
Codec: Indbygget Sbc-codec

Batteri:
Taletid: Op til 8 timer
Opladningstid: 3 timer
Type: Lithium-polymerbatteri

Certifikater:
Ce, Fcc, Ic


Hvad ville du sige til at finde Sena Samtaleanlæg 3S Plus Universal til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din motorcykel butik. Køb det bedste udstyr fra Sena og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Elektronik varer.

Funktioner Sena Samtaleanlæg 3S Plus Universal

Farve
Sort
Produkttype
Intercom

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Diskret og effektivitet

-

Montering på mon Bell Race Star er den bedste facilement, som er super diskret. Mise à jour du système via internet og parrainage kan også bæres til parametre, der er enkle og effektive. Une fois l´intercom parrainé avec le multimedia de la moto, l´utilisation se fait à merveille et le son aller-retour du téléphone est parfait, le son musique également, même en roulant en Multistrada. Pas encore essayé l´intercom entre motards ou passager. Sinon le service motardInn est toujours rapide et efficace.

Lille og let vægt.

-

installationen var meget let. Menuen til betjening er næsten den samme, så folk, der har brugt senna før, vil være i stand til at betjene den uden ubehag. Takket være den lille del af dette produkt er der næsten ingen ubehagelig vindstøj fra hjelm. det er også meget let, så du har ikke den ubehagelige følelse af at have, en tung genstand på hovedet, når du kontrollerer venstre og højre som med andre intercoms. Knapperne er også lette at betjene og lette at trykke, selv når iført handsker. Lydkvaliteten er dog ikke så god. Af denne grund har jeg reduceret vurderingen med en stjerne. Jeg vil anbefale dette produkt til dem, der værdsætter en kompakt krop.

Seine 3s

-

Hurtig forsendelse, bedste pris fundet. Jeg rådgiver.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up