up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sena

Meddelelse

Meddelelse

tilbehør

tilbehør

MTB hjelme

MTB hjelme

Afdelinger

Elektronik

Hjelme

Alle( Sena )

Sena

Sena er en førende global virksomhed, der specialiserer sig i at skabe innovative kommunikationssystemer og smarte tilbehør til motorcykelryttere. Siden sin oprettelse har Sena været i spidsen for revolution af sikkerhed, forbindelse og kommunikation på vejen. Grundlagt i 1998 af Tae Kim, Sena startede som et lille firma i Seoul, Sydkorea, med en vision om at forbedre køreoplevelsen gennem avanceret teknologi. Mærkets rejse begyndte med et fokus på udvikling af Bluetooth-kommunikationssystemer specielt designet til motorcykelhjelme. Senas engagement i forskning og udvikling har gjort det muligt for dem at skabe banebrydende produkter, der har formet branchen og sat nye standarder for motorcykelkommunikation og sikkerhed.
Sena er udviklet til et mærke, der er synonymt med sikkerhed, forbindelse og innovation for motorcykelryttere over hele verden. Med et bredt udvalg af højkvalitetsprodukter, der passer til forskellige kørselspræferencer og stilarter, fortsætter Sena med at presse grænserne for, hvad der er muligt, så ryttere kan nyde vejen, mens de er forbundet og beskyttet.

Sena Connecting Riders by Revolutionizing Safety

Senas dedikation til motorcykelfans går ud over kommunikationsenheder. De producerer også højkvalitetsmotorcykler, der er tilpasset de moderne ryttes behov. Senas motorcykler præges af et slankt design, kraftfulde motorer og avancerede funktioner, hvilket gør dem til populære valg blandt ryttere af forskellige præferencer og stilarter. Senas sortiment af motorcykelhjelme er et resultat af deres dybe forståelse af ryttes behov. Senas hjelme kombinerer sikkerhed, komfort og avanceret teknologi til at give en uovertruffen køreoplevelse, mens sikkerheden altid er det primære. Uanset om du foretrækker fuld ansigt, modulær eller åben ansigtshjelme, har Sena et bredt udvalg af muligheder, der passer til forskellige kørselstilstande og -forhold.
Senas motorcykelhjelme er udstyret med integrerede kommunikationssystemer, der giver ryttere mulighed for at holde forbindelsen til deres medryttere, foretage handsfree-opkald, lytte til musik og få adgang til GPS-navigation på farten. Disse hjelme udtrykker mærkets engagement i at forbedre rytterens sikkerhed uden at gå på kompromis med bekvemmelighed og stil. Senas modulære hjelme tilbyder alsidigheden af ​​et fuld ansigtshjelm med bekvemmeligheden af ​​et åbent ansigtsdesign. Den vippe-op kinabar tillader ryttere nemt at skifte mellem fuld dækning og øget luftgennemstrømning, hvilket gør dem ideelle til både lange ture og bykørsel.
Senas fuld ansigtshjelme giver maksimal beskyttelse og komfort til ryttere, der søger en omfattende hovedbeklædningsløsning. Med avancerede ventilationssystemer, støjkontrolfunktioner og integrerede kommunikationsmuligheder leverer disse hjelme en immersiv køreoplevelse, mens sikkerheden altid er på toppen. Senas åbne ansigtshjelme kombinerer klassisk design med moderne teknologi. Disse hjelme tilbyder et luftigt miljø og øger periferi-visionen, hvilket gør dem til et populært valg for ryttere, der foretrækker friheden af ​​et åbent ansigtshjelm, mens de stadig er forbundet til deres enheder. Udover motorcykelhjelme fremstiller Sena et bredt udvalg af elektroniske enheder, der er tilpasset ryttere. Fra Bluetooth-headsets, der passer perfekt i hjelme, til styretøjsmonterede tilbehør som kameraer, fjernbetjeninger og dæktryksmonitorer er Senas elektroniske enheder designet til at forenkle og berige motorcykelopplevelsen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk