up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BA5

Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BA5

plus
Seventy degrees

Seventy Degrees Motorcykel Støvler SD-BA5

Produktbeskrivelse Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BA5

Lav Adventure / Trail Boots lavet af Pu Læder med Suede Leather, udviklet ved hjælp af absolut pålidelig teknologi, der sikrer sikkerhed under off road raids i alle typer terræn, takket være deres forstærkede hæle og tå og ankel beskyttelse og flexion punkter hårdt iført. For bedre komfort og komfort, kommer de med mikrometriske spændepositioner såvel som ergonomisk krave og reflekterende indsatser på bagsiden og siden for at øge rytterens synlighed.

Funktioner:

Adventure Look

Vandtæt

Non Slip Gummi Sole Med Specifikke Dobbeltfarvede Grip Områder

Gearshift Protector

teknologier:

Wintertex Membran

Touring

Protektor

Homologeret til motorcykler

Reflekterende indsatser

Cierre Micrometic

Transpirable


Er du på udkig efter varer fra Seventy degrees og Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BA5? Hos motardinn, kan du finde en komplet liste af Herresko produkter og motorcykel tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online motardinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale motorcykel tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BA5

Farve
Sort
Produkttype
Dunke
Anbefalet brug
Adventure / Touring
Motorcykel på landevej

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Alt ok

-

Støvler er gode, godt kompromis mellem sikkerhed og fleksibilitet, hvis du — som jeg — vil have støvler, du faktisk kan gå med og udforske omgivelserne lidt. Og selvfølgelig er det fantastisk at ikke ligne Robocop. Størrelsen føles lidt større for mig.

God sko i forhold til prisen

-

Seriøs og punktlig sælger, på omkring ti dage ankom pakken med Seventy-70 SD-BA5 motorcykelstøvler til tiden. Produktet er af god kvalitet i forhold til prisen, tilfreds !!

God kvalitet / pris forhold

-

Godt produkt i forhold til prisen. Ankom efter omkring ti dage, alt var perfekt.

Støvler

-

Modtaget hurtigt God kvalitet

Gode støvler

-

Støvler, der støber perfekt til foden. Intet glider. Størrelsen er noget retfærdig, men det er et godt produkt.

Efter at have ventet i 2 måneder leverede holland post det endelig til mit hjem

-

Dette par Taiwan har ingen agent og kan kun købes fra hjemmesiden. Jeg ventede i to måneder og troede, at det var tabt af hollænderne. Holland Post er også en skide bastard. Jeg ved det ikke. Det har været længe nok. Heldigvis i dag, 2020/11 / 25 Jeg fik skoene, og læderstrukturen er fantastisk. Det anbefales, at orientalere køber en størrelse større end de sneakers, du plejer at have på. Hovedene på skoene er mere slanke og ikke egnede til os asiater. Faktisk bruger jeg sneakers i størrelse 9 for at købe en størrelse 10.

等 近 2 個 月 終於 收到

-

jeg fik støvlerne i dag. venter så længe næsten 2 måneder. men støvlenes kvalitet er meget god. hvis mere passer et stort kuld perfekt til min tå.

Kommentar

-

God vare, perfekt balance mellem kvalitet og pris.

Top

-

Super behagelig, korrekt størrelse

Godt produkt

-

Efter cirka 1000 km er alt i orden. Størrelse lidt lille. Det mikrometriske kan forbedres.

Godt

-

Åndbar behagelig, til varm ørkenturisme

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up