up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BC7

Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BC7

plus
Seventy degrees

Seventy Degrees Motorcykel Støvler SD-BC7

Produktbeskrivelse Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BC7

Low Urban støvler med afslappet look lavet af mikrofiber og mesh, de er perfekte til daglige byrejser. For bedre pasform, sikkerhed og komfort, kommer de med snørebånd med højkvalitets eyelets, justerbare velcrobånd og meget ergonomisk krave. For at øge rytterens synlighed er der reflekterende indsatser på bagsiden og siden.

Funktioner:

Casual look

Specifikationer:

100% åndbar

teknologier:

Reflekterende indsatser

Protektor

Transpirable

Homologeret til motorcykler

Scooter

cordones


Hos motardinn har vi kun høj kvalitets motorcykel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BC7? Er heldet med dig! Vi har motardinn i vores online Damesko katalog og Støvler, vi tilbyder motorcykel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Seventy degrees Motorcykel Støvler SD-BC7

Farve
Brun
Produkttype
Dunke
Anbefalet brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Stor størrelse

-

Jeg bruger normalt en 41-sko, men med dette mærke anbefaler jeg en størrelse mindre eller endda to, da der ikke er mål i sko af dette mærke.

Virkelig behageligt, smukt og godt lavet!

-

Jeg har allerede halvbensstøvler fra samme mærke, og jeg følte mig meget godt tilpas. Disse sko er super komfortable, smukke og smukt lavet! Med lynlås lukning er der billig og meget dyr. Disse er billige og meget brugte: komfortable, sikre og smukke. Hvis du leder efter en artikel med disse egenskaber ... Her er de !!!!

Meget godt produkt

-

Jeg ledte efter nogle afslappede motorcykelstøvler, og jeg tror ærligt talt, at jeg havde ret. Støvlerne er meget behagelige og ser spektakulære ud. De har forstærkning på tå og hæl, reflekterende materiale på ryggen og en forstærkning på vristen for dem, der bærer skift. Med hensyn til størrelsen bruger jeg normalt en 48,5, og efter bestilling af en 49 har jeg ændret den til en 48. De giver en masse størrelse, så gå ikke op i størrelse i tvivlstilfælde.

Flot og behagelig!

-

Bare pakke sko ud og prøvede dem på sporet! : D Behagelig at ride og gå. Kobling er også meget flot. Fanden, de er også meget flot ud! Jeg bestilte størrelse 42, men har brug for at lægge meget tynd indersål inde.

Bøde

-

En god mulighed for byen, du kan bære den som almindelige sko.

Meget gode sko

-

Snarere på udkig efter bysko, valgte jeg disse sneakers, der er meget smukke og ser solide ud. Jeg har normalt 42, og disse er lidt for store, men jeg kompenserede ved at stramme snørerne mere.

Lige som jeg kan lide det

-

Jeg ledte efter en afslappet ridestøvler, der virkelig ikke ligner en standard ridestøvler. Med alle disse robuste kinda look. Disse støvler er mere et afslappet look og sikkerhed på samme tid. Det er hvad jeg kan lide ved dem. Og de ser godt ud. Jeg håber, de ikke er for hårde på fødderne. Det vil tiden vise.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up