up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Shad Ryglæn Dobbelt Til Top Case /SH SH58X 59X

plus
Shad

Shad Ryglæn Dobbelt Til Top Case /SH SH58X 59X

Produktbeskrivelse Shad Ryglæn Dobbelt Til Top Case /SH SH58X 59X

Reference D0RI80.

SHAD tilbyder en lang række ryglæn, der er udviklet til forskellige modeller af sager, så passageren kan rejse mere komfortabelt.

Ryglænet er designet som et æstetisk og ergonomisk stykke og giver en større komfort for passageren, mens det også giver en forbedret æstetik til tophuset.
Kender du alt til Shad Ryglæn Dobbelt Til Top Case /SH SH58X 59X? Hos motardinn, vælger vi motorcykel udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Baggage varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Tilbehør og dele udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Shad. Alle vores mærker er testet af vores hold af motorcykel eksperter!

Funktioner Shad Ryglæn Dobbelt Til Top Case /SH SH58X 59X

Farve
Sort
Produkttype
Backups

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Perfekt!

-

Fremragende vare! Passer perfekt på SH58.

Dossier topcase

-

Produits avec une fremragende finition, Je l'ai présenté du mon topcase sh59x ça svarer til parfaitement et en plus super joli Vraiment trop bien

Pude ryglæn

-

Dejlig pasform. Let installeret. Meget behagelig. Hurtig levering.

Top case skygge mappe

-

Den bedste af de bedste og den bedste levering på trods af indeslutningen anbefaler jeg. Steph

Ryglæn til skygge sh58x

-

SH58X er monteret på en Yamaha 900 Tracer GT, som min kone og jeg to op på. Ryglænet var let at montere på tophuset. Tophuset var let at montere på cyklen, da den erstattede en Shad 45 topcase, og jeg var i stand til at bruge de samme huller. Shad 45 kører på en anden cykel. Jeg kan godt lide disse Shad top sager. De er de eneste, jeg har haft. Jeg kan godt lide at du kan åbne / lukke dem uden at låse dem. Meget mere praktisk. Motardinn var let at håndtere. Leveringstiden til Idaho var kun to uger. Så langt så godt!

Ryglæn til skygge sh58x

-

Meget smuk, men ikke rigtig solidt forankret i bagagerummet.

Perfektion

-

Der var oprindeligt en borestilling til montering af ryglæn og det blev let installeret! Denne topcase anbefales!

Perfekt, modtaget i perfekt stand.

-

Tak!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up