up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Shad Smartphone Holder 66´´ 180x90mm Handlebar

Shad Smartphone Holder 66´´ 180x90mm Handlebar

Shad Smartphone Holder 66´´ 180x90mm Handlebar

plus
Shad

Shad Smartphone Holder 66´´ 180x90mm Handlebar

Produktbeskrivelse Shad Smartphone Holder 66´´ 180x90mm Handlebar

Universal smartphoneholder til motorcykler.

Et perfekt tilbehør til cyklister, der nyder lange ture eller bare går rundt i byen.

Afhængigt af versionen kan holderen fastgøres på styret eller spejlet enkelt og hurtigt takket være en praktisk, justerbar beslag.


Kigger du efter Shad Smartphone Holder 66´´ 180x90mm Handlebar, eller andre motorcykel varer, der kommer fra Shad, kig i Elektronik afdelingen og Understøtter kataloget. Udover de gode priser hos motardinn butikken, din online motorcykel butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Shad Smartphone Holder 66´´ 180x90mm Handlebar

Farve
Sort
Underkategorier
Smartphones Og Tablets

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God, men umonteret nitte

-

Emballage OK, og produktet er i overensstemmelse med beskrivelsen Smarttelefonen er ikke særlig godt fastgjort på trods af de mange skumindsatser. Det bevæger sig under rysten. En af akserne i umonteret rustfrit stål.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up