up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Shad Top Sag SH50

Shad Top Sag SH50

Shad Top Sag SH50

Shad Top Sag SH50

Shad Top Sag SH50

Shad Top Sag SH50

Shad Top Sag SH50

Shad Top Sag SH50

plus
Shad

Shad Top Sag SH50

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Shad Top Sag SH50

SH50 er en robust og elegant topkasse til motorcykler, ideel til dem der elsker lange ture.

Topkassen har kapacitet til at rumme op til 2 helhjelme (50L) uden at skulle lægge dem på siden plus rejsetilbehør.

Sagen inkluderer som standard et ryglæn og en meget praktisk dokumentholder, så alle dine dokumenter altid er ved hånden.

Det inkluderer også holdestropper for at sikre, at den interne belastning ikke bevæger sig.

Det giver maksimal sikkerhed takket være sin innovative hermetiske lås '' Smart Lock System´´ med automatisk tilbagetrækkeligt håndtag og en hermetisk lås i 3 positioner.

Dette system gør det muligt at holde topkassen åben uden mulighed for at udtrække den, og den kan være åben og lukket uden nøgle, så den kun har brug for nøglen til at blokere den.

Det kan kun være åbent med en hånd. Hvis du er en af dem, der tager design et skridt fremad, vil du nyde muligheden for at vælge mellem de forskellige coverfarver, der er tilgængelige, eller den farvetone, du kan tilpasse til din egen smag.

Som ekstraudstyr er der også adskillige tilbehør, såsom den indre taske, det metalliske topgitter og bremselyset.

Den indvendige taske (X0IB00) med topåbning og en udvendig lomme til direkte adgang er forstærket med et internt skum for at beskytte indholdet mod ethvert hit samt en rem og et håndtag for at gøre det lettere at bære.

På denne måde gør den interne taske det lettere at transportere dine ejendele uden at skulle trække topkassen ud.

Det øverste metalgitter (D0PS00) øger cyklens kapacitet med den samme maksimale belastning og har også specifikke faner til bagagebåndene og taskerne til at sikre og holde lasten.

Endelig er bremselyset (D0B29KL) lavet med energibesparende lysdioder og er meget let at installere, da det passer i den nederste del af topkassens bund.

Dette øger sikkerheden, da cyklen er mere synlig bagfra.

Som resten af SHAD motorcykel-topkasser (undtagen TR48 / TR37) inkluderer den pladen og skruesættet.


Skynd dig at købe Shad Top Sag SH50, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos motardinn kan du også finde Sager, eller Baggage, vi har det du lige står og mangler. Køb Shad Top Sag SH50 og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Sager tilbud.

Funktioner Shad Top Sag SH50

lysposition
Bagved
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up