up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Smartwool Jersey Inde Merino 150

Smartwool Jersey Inde Merino 150

plus
Smartwool

Smartwool Jersey Inde Merino 150

Produktbeskrivelse Smartwool Jersey Inde Merino 150

Nyd fire årstider med stor komfort, holdbarhed og pas med vores Herre Merino 150 baselayer langærmet. Dette års performer har vores letvægts Merino jersey stof med en nylon kerne for at øge holdbarheden, mens du stadig holder 100% blød Merino uld ved siden af huden. Dens skulder- og sømkonstruktion er designet til at minimere gnidning under brug af en pakke, og nye udvalgte farveveje har en mere ansvarlig plantebaseret farveteknik. Gear op for at gå længere på hver forfølgelse med dette basislag.


Fordele:

Kerne spundet:
Merinofibre er viklet rundt om en nylonkerne for øget holdbarhed, mens de stadig holder Merinos komfort ved siden af huden

Merino 150:
Dette åndbare, bløde, lette stof tilbyder ved siden af hudkomforten, flytter sved væk fra kroppen og fungerer som et alsidigt præstationslag til varmere forhold.
Offset skulder- og sidesømme designet til at øge komforten og minimere skavning
Sidesømme vikles fortil for at forbedre kroppen
Flatlock sømkonstruktion designet til at minimere gnidning
Vælg farveveje med plantebaseret farveteknik


Specifikationer:

Sammensætning:
87% merinould, 13% nylon. Eksklusiv dekoration.


Omsorg:

Maskinvask Varm skånsom cyklus.
Vask med lignende farver.
Må ikke bleges.
Tørretumbler Lav.
Køligt jern efter behov.
Stryg ikke dekoration.
Må ikke renses.Skynd dig at købe Smartwool Jersey Inde Merino 150, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos motardinn kan du også finde Undertøj, eller Herretøj, vi har det du lige står og mangler. Køb Smartwool Jersey Inde Merino 150 og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Undertøj tilbud.

Funktioner Smartwool Jersey Inde Merino 150

Typer af ærmer
Lange
Farve
Grå
Funktioner
UV BESKYTTELSE
Produkttype
T-Shirts

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up