up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Smartwool Langærmet T-shirt Merino 150

Smartwool Langærmet T-shirt Merino 150

Smartwool Langærmet T-shirt Merino 150

plus
Smartwool

Smartwool Langærmet T-shirt Merino 150

Produktbeskrivelse Smartwool Langærmet T-shirt Merino 150

Vores Merino 150 Base Layer Short Sleeve handler året rundt om komfort og ydeevne året rundt, så du kan fortsætte med at komme efter den i din snart foretrukne skjorte. Med vores Core Spun -teknologi har vi pakket Merino rundt om en nylonkerne for ekstra holdbarhed, samtidig med at komforten forbliver ultrablød, ansvarligt fremskaffet Merino ved siden af huden. Og udvalgte farveveje har en mere ansvarlig plantebaseret farveteknik. Denne skjorte er bygget til ensartet komfort, selv når du har en pakke på, og er klar til at udforske verden på ryggen.


Funktioner:

Slim Fit
Vores letteste Merino jersey stof bruger en nylonkerne til at øge holdbarheden og samtidig beholde 100% Merino uld ved siden af huden
Offset skulder- og sidesømme designet til at øge komforten og minimere gnidning, mens du har en rygsæk på
Sidesømmene vikles foran for at give kropsforbedring
Flatlock sømkonstruktion designet til at minimere gnidning
UPF 20+
Black Marble Wash, Light Woodsmoke og Indigo Blue colorways har plantebaseret farveteknik

Fordele:

Merino 150: Dette åndbare, bløde, lette stof tilbyder ved siden af hudkomfort, flytter sved væk fra kroppen og fungerer som et alsidigt præstationslag til varmere forhold.
UPF 20+: Beskytter naturligvis mod solens stråler


Specifikationer:

Materiale: 87% merinould, 13% nylon.
Hos motardinn, kan du se alle egenskaber på Smartwool Langærmet T-shirt Merino 150. I vores motorcykel butik, har vi mange størrelser i Smartwool Langærmet T-shirt Merino 150. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Smartwool Langærmet T-shirt Merino 150, andre tilbud på andet motorcykel udstyr.

Funktioner Smartwool Langærmet T-shirt Merino 150

Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Grå
Funktioner
Termiske
Produkttype
T-Shirts

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up