up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

SMK Fuld Ansigtshjelm Retro Seven

plus
SMK

SMK Fuld Ansigtshjelm Retro Seven

Produktbeskrivelse SMK Fuld Ansigtshjelm Retro Seven

Eldorado er et moderne tag på tidløse linjer, med avancerede materialematerialer til beskyttelse af rytterne hele tiden. Eldorado kan også tilpasses efter individuelle smag, med plysj sættede stoffer og ægte læder, der dækker rytteren samt giver en følelse af rigdom til hjelmen.

Funktioner:

2 SHELLS

BREDBAR LINER

CHANNELED EXHAUSTS

CHIN LUFTVENTILER

ECE CERTIFIED

HYPOALLERGENISK LINER

MULTI DENSITY EPS

Halsbånd

PINLOCK ANTIFOG

Hurtig udsendelse VISOR

FORTSATT STRAP

REMOVABLE WASHABLE LINER

SCRATCH RESISTANT VISOR

TOP AIR VENTS

UV-resistent VISOR

ANTISTATISK FUGT KONTROLLERET STOF


Vent ikke med at købe din SMK Fuld Ansigtshjelm Retro Seven! Hos motardinn alle vores Hjelme produktor, er med fabriksgaranti fra SMK. Køber du i vores online motorcykel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores motorcykel fællesskab. Bestil dine SMK Fuld Ansigtshjelm Retro Seven nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner SMK Fuld Ansigtshjelm Retro Seven

Lukkesystem
Hurtigudløser
Vægt
> 1501 gr
Farve
Gylden
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fin hjelm men lille størrelse

-

Bestilles ved at respektere størrelsesguiden, 60cm hovedomkreds så str. L men den er virkelig for stram. Ærgerligt, at byttet ikke er planlagt, og at du skal betale for at foretage en returnering og en tilbagebetaling. Jeg bliver nødt til at genbestille den i størrelse XL og betale portoen igen. Bagefter er dette, givet prisen, ikke en bremse

Meget godt

-

Meget god hjelm til prisen, jeg bestilte og modtog ordren i fremragende stand på omkring 8 dage. Jeg anbefaler denne hjelm, den kommer med skinnende maling og ikke mat som vist på billederne, hvilket overraskede mig positivt. Jeg anbefaler bestemt denne hjelm!

Fornøjet

-

God kvalitet/pris forhold. Det eneste, der mangler, er den hurtige åbningslukning

Hjelm

-

Hurtig levering, smuk og behagelig hjelm. Det værd.

Smk retro 7

-

Fantastisk hjelm, anbefales, meget god pasform

Anmeldelse

-

Hjelmstørrelsen passer perfekt. Elsker Fwd køleventiler, meget afkøling internt

Fremragende kvalitet

-

Det var værd at vente på, at det ankom. den bedste kvalitet - pris, der kan findes

Smk retro syv

-

Stor hjelm. Design er meget retro og stor synlighed. Størrelse lidt tæt, men meget behagelig.

Top men lille

-

Fin finish, hjelmen har et flot vintage look og ser ud til at være af meget god kvalitet, som man kan se i det lange løb. Eneste ulempe, den er lille sammenlignet med referencetabellen, du skal tage en størrelse over den foretagne måling.

Fremragende produkt

-

Jeg var bange i starten, men produktet overgår forventningerne. De komplimenterer mig. Absolut anbefalet.

Kvalitetshjelm

-

En smuk hjelm, der blander design med kvalitet. Leveringen tog 15 hverdage, det er den hjelm, jeg forventede. Mange tak.

Hastighed og pålidelighed

-

Meget hurtig levering og produktet matcher fuldt ud beskrivelsen. Jeg købte Pinlock-tilbehør separat og heller ikke noget der mislykkedes.

Dejligt produkt

-

Produktet ser godt ud, skuffet over manglen på hakestrop med hurtig frigivelse. Hjelmen er behagelig at have på, men jeg kan ikke forstå, hvordan man gør den forbandede ting op.

Excelente

-

Capacete espetacular, bons acabamentos ...... Recomendo a compra vale a pena!

Smk eldorado 7

-

Meget god service og hurtig levering. Fantastisk hjelm til prisen. Højt anbefalet

Fremragende kvalitet.

-

Fantastisk produkt, finish, spørger jeg, kvalitet. Alt sammen meget godt.

Ud over alle forventninger

-

Jeg var meget bange, købte aldrig fra motardinn, hurtig forsendelse, meget god hjelm også som emballage, pris? Jeg tænkte på en vittighed. Alle komplimenterer mig med denne hjelm.

Meget godt! !! !!

-

Finishen og farven er bedre end forventet og vidunderlig Svaret var hurtigt, og jeg var i stand til at handle med tillid.

Fremragende værdi for pengene

-

For mig har den et fremragende forhold mellem kvalitet og pris, super vintage stil, gode materialer og godt foret interiør. Den eneste fejl er lukningskrogen, som jeg dog håber over tid at lære at lukke let. Men jeg anbefaler det. Fantastisk til Cafe Racer-stilen.

Stor hjelm

-

Fantastisk hjelm til prisen, god retro styling og perfekt pasform. Forhåbentlig holder det, men det føles som en kvalitetsartikel

Fantastisk hjelm

-

Fantastisk pris for hjelmens kvalitet. Jeg er overrasket.

To stjerner ...

-

Hjelmen er god til prisen. Med 100 € kunne du ikke forvente meget ... PINLOCK ANTIFOG findes ikke! Nakkestroppen er den mest rudimentære og vanskelig at fastgøre og fjerne. Værd at det vintage design, der er storslået, men ikke værd at € 100 i sig selv. Jeg anbefaler det til samlere og aldrig til brugere!

Smk eldorado 7

-

Jeg fik min ordre i dag. Levering sker til tiden, og som forventet i henhold til de foregående anmeldelser er det god kvalitet til en meget rimelig pris.

Bedste forhold mellem pris og kvalitet

-

Jeg er ganske glad, og det ser ud til, at prisen næppe er bedre. Materialer i god kvalitet og ret smukke. Jeg er bare ked af, at det tog nogen tid at ankomme. Derudover anbefaler jeg det til enhver, der ønsker en hjelm i retrostil uden at skulle bruge mange euro.

Meget god

-

Det tog et stykke tid at ankomme, men forholdet mellem pris og kvalitet er meget godt. For den pris, jeg tvivler på, vil du finde nogen hjelm med den kvalitet og retrostil, den har. Materialerne er af god kvalitet og er meget behagelige. jeg anbefaler

God kvalitet

-

Sandheden er, at jeg er overrasket over hjelmens kvalitet i forhold til prisen. Godt køb

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up