up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

SMK Retro Seven Full Face Helmet

plus
SMK

SMK Retro Seven Full Face Helmet

Produktbeskrivelse SMK Retro Seven Full Face Helmet

SMK Retro Seven er en helhjelm i klassisk retro -design, lavet af termoplast med avancerede stødabsorberende materialer, der altid beskytter rytteren. Retro kan også tilpasses efter individuel smag, med overdådige tekstiler og ægte læder, der dæmper rytteren. Den leveres med funktioner som halsrulle og original Pinlock® klar til at forhindre visning i at tåge.


Funktioner:

Aftagelig vaskbar foring
2 skaller
Åndbar foring
Chin Air ventilationsåbninger
Ece -certificeret
Hypoallergen liner
Multi Density Eps
Halsrulle
Pinlock® antifog
Forstærket rem
Ridsefast visir
Top luftventiler
UV -resistent visir
Antistatisk fugtstyret stof
Dobbelt D -rem


Er du på udkig efter SMK Retro Seven Full Face Helmet? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Integral i vores online motorcykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste motorcykel produkter, lige de motardinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Hjelme udsalg.

Funktioner SMK Retro Seven Full Face Helmet

Lukkesystem
Dobbelt spænde eller
Vægt
> 1501 gr
Farve
Gylden
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up