up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Specialized

Specialized

Afdelinger

Dametøj

Herretøj

Alle ( Specialized )

Om Specialized

Specialized er en velkendt producent og distributør af cykeldele og tilbehør. Virksomheden blev grundlagt i 1974. Dets hovedkvarter er beliggende i Morgan Hill, Californien, USA. Mike Sinyard er grundlæggeren af mærket.


Mange professionelle cyklister og cykelentusiaster har valgt specialiserede cykeldele og komponenter på de europæiske cykelkredsløb af mærket Specialized . Mærket er dedikeret til at levere innovation og højkvalitetsdele, der kan levere suveræn præstation i ethvert løb. Specialized har været en pioner inden for fremstilling af højkvalitets cykeldele i årtier. I dag er det kendt som et af de største cykelmærker i verden.


Hvis du kan lide at dyrke MTB-cykling med en elcykel, så vælg Specialized Turbo Levo for den bedste kørekvalitet. Hvis du foretrækker en mountainbike, har Specialized MTB Epic det bedste affjedringsdesign, der nogensinde er skabt. Hvis du foretrækker en mere stiv model, tilbyder Specialized MTB Rockhopper lavet af aluminium den bedste ydeevne. Specialized Stumpjumper også lavet af aluminium er en anden mulighed for at nyde bjerget med den bedste modstand og kontrol.


Ud over cykler har Specialized alt det udstyr, du har brug for, lige fra herre- og dametøj som shorts, trøjer, sokker og mere til sko, hjelme og tasker.

clouse menu Luk