up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

motorcykel

motorcykel

Find et bredt udvalg af -produkter til motorcykel. Oplev de bedste tilbud hos motardinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i

Mærker for

Hvad er de bedste helbredelsesmetoder for motorcyklister?

Sportscremer

Sportscremen imødekommer kroppens præcise krav ved at give hurtig, svedbestandig smertekomfort under sport eller andre træningsrutiner og under hele helingstiden. Sportscremer indeholder normalt ingredienser, der er meget nyttige til at lindre smerter og også holder dine muskler fleksible for at undgå enhver form for skade.
Sportscremen giver en mild kølende følelse, når du påfører dem.

Sportscremerne hjælper dig også med at holde din krop afslappet og bruges også af rytterne, fordi når du rider over lange strækninger, bliver musklerne i de forskellige kropsdele som skulder, ryg og ben trætte og begynder at få smerter. Så for at lindre smerter og for at holde musklerne afslappede, kan rytterne også bruge sportscremer på de berørte områder af kroppen. Disse cremer er meget nyttige for motorcykelryttere og er nemme at påføre. Du kan købe sportscremer hos Klim , 4arm Strong .

Tapningen for at lindre

Taping bruges generelt som et supplement eller hurtig proces. Atleter bruger normalt taping som en defensiv strategi i nærværelse af nylige skader. Nogle af formålene med taping er at bestemme bevægelsen af beskadigede led og sart vævssammentrækning for at mindske inflammation.
Taping bruges som en af måderne til reparation eller forebyggelse i områder, hvor støtte og styrke er påkrævet, som en førstehjælpsanordning til beskyttelse mod skade og sikkerhed for et beskadiget anatomisk område, mens genopretning finder sted.
Taping er en meget nyttig metode til at reparere beskadigede muskler, og den bruges også af motorcykelryttere, fordi nogle gange i tilfælde af en glidning eller ulykke, bliver musklerne beskadiget, og rytterne bruger taping til deres helbredelse. Nogle gange brugte bilister tapingen som beskyttelsesudstyr for at holde deres kropsmuskler sikre under kørsel for at reducere risikoen for skader i tilfælde af uheld.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk