up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

VR46 Fuld Lynlå Sweatshirt Valentino Rossi 20

VR46 Fuld Lynlå Sweatshirt Valentino Rossi 20

plus
VR46

VR46 Fuld Lynlå Sweatshirt Valentino Rossi 20

Produktbeskrivelse VR46 Fuld Lynlå Sweatshirt Valentino Rossi 20

Sweatshirt med hætte til børn, en del af Valentino Rossis VR46 Classic 2020 -kollektion. Modellen er lavet i bomuld og polyester med normal pasform. Den har en fuld lynlås og to lommer. På brystet er der en flot karikatur af VR46, der hænger på Yamaha M1 -fairing, han kører med i MotoGP og Sun and Moon. På bagsiden nummer 46.


Specifikationer:

Sammensætning: 80% CO, 20% PL


Omsorg:

Medium vask i koldt vand
Må ikke bleges
Ingen tromme
Strygning Max 110
Må ikke rensesBestil dine VR46 Fuld Lynlå Sweatshirt Valentino Rossi 20 og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores VR46 Fuld Lynlå Sweatshirt Valentino Rossi 20, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu VR46 Fuld Lynlå Sweatshirt Valentino Rossi 20 er på lager og prisen er 47.49 $. Med vores store udvalg i Hættetrøjer, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner VR46 Fuld Lynlå Sweatshirt Valentino Rossi 20

Hætte
With hood
Farve
Blå
Køn
Unisex
Anbefalet brug
Urban
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up