up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

X-BIONIC Bokser Energizer MK3

X-BIONIC Bokser Energizer MK3

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Bokser Energizer MK3

Produktbeskrivelse X-BIONIC Bokser Energizer MK3

Få mere kraft til din yndlingssport: X BIONIC® ENERGIZER 4.0 LYS BOXER SHORTS MENN fra den nye X BIONIC 4.0 generation er det perfekte valg for sportsentusiaster.

Den teknologiske kant: ThermoSyphon®-systemet, den næste generation af det legendariske 3D Bionic Sphere®-system, køler af, når du sveder og varmer dig, når du er kold. Dit hudklima styres adaptivt, du sparer energi, og din ydelse øges.

Innerlap AirConditioning Zone® hjælper også med at forbedre ydeevnen, fordi det øger luftgennemtrængeligheden på de indvendige lår og således fremmer aircondition gennem luftudveksling.

Optimal pasform og Aktiv Bund® giver pålidelig support og ubegrænset bevægelsesfrihed.
Takket være den integrerede pude sidder du mærkbart mere komfortabelt, når du cykler eller drejer.
Din næse bliver også glad: den integrerede specielle Skin NODOR®-fiber modvirker bakterievækst og reducerer således svedlugt.
En anden innovation: Produktion på præcise maskiner med Retina® ultra high definition-teknologi for større effektivitet og øget effektivitet af alle funktioner.


Teknologi:

IDEO linning:
Det ideelt designede, ergonomisk optimerede linning med højere snit i ryggen holder tøjet på plads, selv under konstante bevægelser.

MacroSphere System:
Det store tredimensionelle MacroSphere-system på bryst og ryg giver en forfriskende køleeffekt. Det afkøles pålideligt, når du sveder og giver termisk isolering, når du er kold.

Stabiliseringsribben:
De laterale integrerede ribber giver yderligere stabilitet.

Venus XT Rib:
Lodret ventilationskanal for øget luftudveksling og dermed svedebehandling.Er du på udkig efter X-BIONIC Bokser Energizer MK3? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Undertøj i vores online motorcykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste motorcykel produkter, lige de motardinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Herretøj udsalg.

Funktioner X-BIONIC Bokser Energizer MK3

Farve
Sort
Produkttype
Boxers

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Alt sammen på højeste niveau

-

meget behageligt undertøj, varmt og elastisk

Xbionic!

-

Bedste mærke, anbefaler alle produkter!

X-bionic mk3 boxer er perfekt

-

Jeg købte X-BIONIC Energizer MK3 Boxer til mine ekstremt kolde dagsture. Normalt til temperaturerne omkring (0 til 5 grader) er en sål-tights fine, men til lavere (-8 til 0 grader celzius) havde jeg brug for noget, der ville producere og bevare mere varme, mens jeg stadig var meget mobil og fri til at cykle + de er ekstremt svedtransporterende og holder dine dele tørre. De dækkede begge mine behov og er nu en must have-kombination til ekstreme kolde dage. Simpelthen perfekt, kan varmt anbefales!!! 178 cm, 76 kg - størrelse M.

Passer godt

-

Meget godt undertøj. Jeg er 175 meter. Det er forbløffende, hvordan det strækker sig ”og passer godt til min krop. De er meget korte i benene, så hvis du er på udkig efter en bokserskæring, er disse ikke noget for dig.

Meget behagelig ting

-

Højde 175 vægt 75 , størrelse M er perfekt

Boxer x bionisk

-

Også fremragende som en sommer shorts. Størrelse S perfekt til 1,70 højde og 60 kg vægt

Super

-

En enestående bokser, fremragende indeslutning og åndbarhed på de højeste niveauer.

-

-

-

-

-

X-bionic energizer mk3

-

Jeg er 170 cm, 68 kg, størrelse M lige perfekt.

Kvalitet og teknologi

-

Jeg tog to par shorts, jeg kunne godt lide dem

Fremragende køb

-

Jeg har dem kun på nu.

X-bionic energizer mk3

-

Meget mere bedre end min Loffler og Odlo underbukser! Perfekt til forår / sommer løb

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up