up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

X-BIONIC Invent 4.0

X-BIONIC Invent 4.0

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Invent 4.0

Produktbeskrivelse X-BIONIC Invent 4.0

Det patenterede, prisbelønnede 3D Bionic Sphere®-system stopper ubehagelig fugt, følelsen af overophedning under streng aktivitet og forhindrer afkøling under hvile- og gendannelsesfaser.

IDEO WAISTBAND:

Ideelt designet, ergonomisk optimeret. Den ergonomisk optimerede wistebånd med en højere skåret linie i rygområdet holder garmen på plads selv med konstant bevægelse.

Funktioner:

Macrosphere System

ProPrio polstring

Innerlap Airconditionzone

Aircondition Kanal med nul isolering

Aircondition stedet

Aktiv bund


X-BIONIC Invent 4.0 er det perfekte udstyr, for at nå dine motorcykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Undertøj og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Børnetøj varer er på tilbud. Find dem i motardinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra X-BIONIC, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner X-BIONIC Invent 4.0

Længde
Lang
Farve
Grøn
Funktioner
Termiske
Køn
Unisex
Produkttype
Tights

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up