up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

X-SOCKS Lang Mototouring 4.0

plus
X-SOCKS

X-SOCKS Lang Mototouring 4.0

Produktbeskrivelse X-SOCKS Lang Mototouring 4.0

Gå ikke på kompromis, når det kommer til sikkerhed og ubesværet rideglæde, og forkæl dig selv med højteknologiske funktioner for en enestående rideoplevelse. Med X SOCKS® MOTOTOURING LONG er du klar til enhver udfordring på din tur op til dine tæer. De høje snitstrømper sikrer, at vind og vejr ikke kan skade dine fødder. Med barfodet klima® og mange patenterede beskyttelses- og klimateknologier nyder du omfattende komfort til en varig rideoplevelse. Den nye Air Conditioning Channel® 4.0 spreder overskydende varme og fugt, mens den forstærkede Lambertz Nicholson Achilles Tendon Protector 4.0 beskytter det følsomme område over hælen mod tryk og friktion. Stødabsorberende zoner på anklen, tæerne og vristen øger din allround beskyttelse. Det omfattende ventilationssystem sikrer optimal termoregulering helt ned til fodsålen.


Specifikationer:

Teknisk sammensætning:
Elastan (3%)
Mythlan® (15%)
Nylon (20%)
Merinould (22%)
Bisentio (40%)

Materialesammensætning:
Elastan (5%)
Polyamid (58%)
Polypropylen (15%)
Merinould (22%)Er du på udkig X-SOCKS Lang Mototouring 4.0? Hos motardinn finder du altid Sokker, fra de bedste mærker, det kunne være fra X-SOCKS, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra motorcykel butikken.

Funktioner X-SOCKS Lang Mototouring 4.0

Farve
Grå
Sort
Anbefalet brug
Adventure / Touring
Moto-Sport

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up