up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Alpinestars

Alpinestars

Osastot

KAIKKI ( Alpinestars )

Noin Alpinestars

Alpinestars on yksi maailman suosituimmista moottoriurheilun suojavarusteiden valmistajista. Se perustettiin alun perin vuonna 1963 Asolossa, Italiassa. Sante Mazzarolo oli yrityksen luoja, ja hän perusti tuotemerkin valmistaakseen korkealaatuisia ja innovatiivisia asusteita ja varusteita moottoripyöräilyyn. Alpinestars on ihanteellinen merkki kaikille moottoripyöräilijöille. Sen perustaja Sante teki vallankumouksen laadukkaimpien urheilujalkineiden valmistuksessa, joista tuli nyt brändin mittapuu. Nyt Alpinestarsilla on monia muita vaihtoehtoja ja vaatteita tarvittavina lisävarusteina.

Alpinestarsilla on paras valikoima takkeja

Harrastajat pitävät Alpinestars-takeista niiden korkealaatuisen materiaalin ansiosta. Parhaat takit ovat ne, jotka on valmistettu korkealaatuisesta nahasta. Alpinestarsin nahkatakki on suunniteltu nostamaan suorituskykyä korkeammalle tasolle. Lisäksi se tarjoaa turvallisuutta kitkasuojansa ansiosta.
Alpinestars-moottoripyörätakki on suosittu erilaisten kangasmateriaaliensa vuoksi, ja se on myös valmiiksi varustettu kyynärpää- ja olkaparssailla vammojen välttämiseksi. Se mahdollistaa mukavan ajon, koska se tarjoaa hyvän ilmavirran moottoripyöräilijän vartaloon.Alpinestars-huppari tarjoaa tyylikkään ulkoasun talvella, mikä pitää sinut lämpimänä ja tarjoaa samalla riittävän mukavuuden. Niitä on saatavilla useissa kirkkaissa väreissä, jotta ne näyttävät trendikkäiltä mukavuudesta tinkimättä.

Alpinestars-tarvikkeet sopivat sinulle täydellisesti

Alpinestars-saappaat voivat parantaa minkä tahansa ratsastajan toimivuutta ja suorituskykyä. Nämä saappaat on suunniteltu parantamaan kokemusta vapaa-ajan ja ammattiajon aikana. Nahkasaappaat on valmistettu niin hienosta nahasta, että ne eivät helposti halkeile ja vaurioidu kastuessaan. Saatavilla on myös vaihtoehto vedenpitäville saappaille, jos haluat, että saappaasi eivät vahingoitu liiallisesta vedestä.
Alpinestarsilla on valikoima kaikkia kolmea kypärää: full face, modulaarinen ja half face. Alpinestars-kypärät tarjoavat parhaan turvallisuuden kilpa-ajon aikana. Brändi valmisti kypärät vuosien intensiivisen tutkimuksen kautta tarjotakseen parhaan suojakypärän. Pitkän tutkimuksen ja testauksen jälkeen Alpinestars ehdottaa nyt laadukkaita kypäriä, jotka tarjoavat tietyn tason suojan välttääkseen äkillisten onnettomuuksien aiheuttamia vakavia vammoja.
Toinen moottoripyöräilyssä välttämätön esine on hanskat.Alpinestarsin käsineet on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka sopii parhaiten kenelle tahansa. Nämä käsineet mahdollistavat hyvän liikkeen moottoripyörän säätimien ohjaamiseksi ja saavat sinut näyttämään siistiltä ja tyylikkäältä.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje