up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Arai Koko Kasvot Kypärä Tour X4

Arai Koko Kasvot Kypärä Tour X4

plus
Arai

Arai Koko Kasvot Kypärä Tour X4

Tuotekuvaus Arai Koko Kasvot Kypärä Tour X4

Tour X 4: n on oltava kaikkien aikojen monipuolisin kypärä: seikkailu, mahtava kiertue tai maasto, ja ilman huippua näyttää melko hyvältä myös alasti pyörällä! Huolimatta ajo-olosuhteista, Tour X 4 on siihen valmis. Voidaan käyttää ilman visiiriä suojalasilla, ilman huippua, mutta visiiriä, millä tahansa tavalla.


Ominaisuudet:

Kierros X4: Ilmanvaihto:
Helppo puhdistaa diffuusorit luovat vahvan venture-tyhjiön takana. Kaksinkertainen imu lisää ilmavirtaa ja alentaa melutasoa. Huippunopeuden alla imu kerää ja ohjaa viileän ilman kypärään. Suljettava leuka-aukko säätelee ilman virtausta leuan alueelle. Leuan sisäinen tuuletusaukko estää roskien pääsyn kypärän sisäänajo-olosuhteisiin. Kulmien tuuletus, alapuolen tuuletusaukot ja niskatelan poisto.

Ulkokuoren rakenne: Monimutkainen kuitulaminaatti (CFL):
Monimutkainen kuitulaminaatti (CFL) käyttää erityisiä kuitukerroksia, jotka on sidottu Arain formuloimilla ainutlaatuisilla hartseilla, mikä tuottaa erittäin korkean kuidun ja matalan hartsin suhteen. Tämä huolellisesti hallittu rakenne tarjoaa lujuuden, rakenteellisen eheyden ja iskunjoustavuuden, mikä antaa pyöristetyn ulkokuoren suorittaa päätehtävänsä - taipua, absorboida ja hajottaa iskuenergiaa mahdollisimman laajalle alueelle.

Etuistuuletus: Kaksinkertainen imu:
Suunniteltu lisäämään ilmavirtaa ja alentamaan melutasoa ohjaamalla raikasta, viileää ilmaa sisätiloihin.

Etuistuuletus: Rannekanavat:
Raikas ilma voi päästä suoraan otsaalueelle ilman, että reikiä tarvitaan tässä kuoren kriittisellä alueella ja iskuja vaimentavaa vuorausta. Tietyissä malleissa ilmanvaihto ulottuu temppelialueelle.

Etuistuuletus: Kolmiasentoinen leuka-aukko:
Kolmiasentoinen leuka-aukko auttaa suojaamaan visiiriä ja tarjoamaan raitista, viileää ilmaa ratsastajalle.

Etuilmanvaihto: Sisäinen leuka (baari) tuuletusaukko:
Avaa ja sulje leukapalkin tuuletusaukot sisäpuolelta estääksesi roskien pääsyn kypärään pölyisissä ajo-olosuhteissa.

Takana oleva ilmanvaihto: Kaula-aukko:
Kuuman ilman poiston parantamiseksi sisätiloista. Lisää hengityksen vaikutusta kypärän alaosaan.

Takatuuletus: Irrotettava hajotin:
Luo valtavan määrän venturi-tyhjiötä takaosaan. Voidaan helposti poistaa (puhdistaa) tai vaihtaa.

Takana oleva ilmanvaihto: Sivunpoistoilma:
Tuotta matala paine takana olevan tuuletusaukon takaa paremman kuumailman poiston. Integroituna kuoreen parantaa aerodynamiikkaa, vähentää tuulen melua ja estää nokkimista nopeudella. Sisällä pieni vaahto pato auttaa absorboimaan ja vähentämään liiallista melua vähentämättä ilmanvaihtokykyä.

Aerodynamiikka: Laske spoileri alas:
Auttaa minimoimaan tuulen melun ja tukee myös kuuman ilman poistoa kasvoalueelta. Tarjoaa tien roskien lisä taipuman kaulan ulkopuolelle. Mallista riippuen leukapoileri on sisäänvedettävä.

Visiiri: Pinlock-objektiivi:
Estää tehokkaasti visiirin huuhtelua ja sumua, jopa äärimmäisissä märissä ja kosteissa olosuhteissa. Voidaan puhdistaa ja vaihtaa helposti.

Sisätilat: Dry Cool® -vuori:
Arai's Dry Cool® -materiaali siirtää lämpöä ja kosteutta kuljettajalta nopeasti ja tehokkaasti.

Sisustus: Vaihdettavat posketyynyt / Korvakupit:
Posketyynyt / korvakupit voidaan poistaa helposti. Kaikki osat (vaihdettavat tai vaihdettavat) voidaan puhdistaa haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Huuhtele hyvin puhdistuksen jälkeen ja älä koskaan kuivaa suorassa auringonpaisteessa tai lämmönlähteen lähellä. Eri kokopaksuisia sisustusosia on saatavana jokaiselle ratsastajalle sopivaksi.

Sisätilat: Vaihdettavat sisätilat:
Koko sisustus voidaan helposti poistaa. Kaikki osat (vaihdettavat tai vaihdettavat) voidaan puhdistaa haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Huuhtele hyvin puhdistuksen jälkeen ja älä koskaan kuivaa suorassa auringonpaisteessa tai lämmönlähteen lähellä. Eri kokopaksuisia sisustusosia on saatavana jokaiselle ratsastajalle sopivaksi.

Sisustus: Vaihdettavat chinstrap-suojukset:
Kaikki osat (vaihdettavat tai vaihdettavat) voidaan puhdistaa haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Huuhtele hyvin puhdistuksen jälkeen ja älä koskaan kuivaa suorassa auringonpaisteessa tai lämmönlähteen lähellä. Eri kokopaksuisia sisustusosia on saatavana jokaiselle ratsastajalle sopivaksi.

Sisätilat: Kasvojen muotojärjestelmä (FCS):
Tarjoaakseen vielä paremman istuvuuden ja parantaa alaleuan mukavuutta. Kasvojen muotojärjestelmä (FCS) toimii poskityynyssä olevalla vaahtojousituella, joka puristaa ja palauttaa, tarjoamalla tarvittavan tuen ilman liiallista painetta.

Sisätilat: 5mm '' Kuori pois '' Korvakupit / poskityynyt:
Antaen entistä enemmän kykyä muotoilla täydellinen istuvuus ja mukavuus, poskityynyissä on nyt 5 mm irrotettava kerros, joka lisää tilaa tarvittaessa.

Sisätilat: 5mm '' Kuori pois '' Temple pad:
Arai'n irrotetut temppelikoron tyynyt antavat tarvittaessa 5 mm lisää sisäleveyttä *.

Mukavuus: Hätävapautusjärjestelmä (ERS):
Antaa helpomman pääsyn loukkaantuneelle kuljettajalle. Vedämällä tyynyihin integroituja oransseja kielekkeitä poskityynyt liukuvat ulos. Kypärän poistamisen helpottaminen koulutetulle lääketieteelliselle henkilöstölle ja pelastajille. Lisävahinkojen riskin minimointi.

Hyväksyntä: ECE 22 05:
Yleisin kypäräsertifiointi kansainvälisesti, jota vaatii yli 50 maata ympäri maailmaa.

Yleistä: Innovatiivinen huippu:
Arai-huippu huuhtoa ja pakottaa ilman otsan tuuletusaukkoihin jäähdytystä varten ja käyttää samalla useita helpotusaukkoja vähentääksesi “nostoa” suuremmalla nopeudella.

Yleistä: Vilkaisu pois:
Kypärään kohdistuvan törmäysenergian minimoimiseksi on tärkeää, että kypärä voi liukua pinnan yli. Arai uskoo, että vahva, pyöreä ja sileä kuori auttaa lisäämään kypärän kykyä suojata ratsastajaa iskun aikana. Terävät reunat tai ilmakanavat, jotka eivät hajoa, voivat vähentää kypärän kykyä liukua, lähettämällä energiaa kypärään tai jopa parantaa pyörimisenergiaa.

Yleistä: Tarkistettu viisi kertaa:
Jokainen Arai-kypärä kulkee viiden erillisen laadunvalvontaosaston läpi: kuoren valmistuksen jälkeen, maalauksen ja graafisen valmistumisen jälkeen, kokoonpanon jälkeen ja kaksi prosessitarkastuksissa.

Yleistä: Pestävä sisustus:
Minkä tahansa Arai-kypärän korkealaatuinen sisustus voidaan puhdistaa helposti paikallaan miedolla saippualla ja haalealla vedellä.

Yleistä: Käsintehty:
Asiantuntijoidemme ansaitsema oikeus luoda Arai-kuori voi kestää jopa viisi vuotta. Jokainen kuori voi kestää jopa 27 askelta ja yhden Arai-kypärän rakentaminen vie noin 18 miestä tuntia.

Yleistä: Koko päivän mukavuus:
Koko päivän mukavuus Arain sisustuksella sopii ja muotoutuu yhdessä hienoimpien vuorausmateriaalien ja laajan ilmanvaihtojärjestelmän kanssa. Ja kypärän täydellisen tasapainon ja painonjaon ansiosta tuskin huomaat, että sinulla on Arai.

Yleistä: Läpäisykoe:
Kaikki Arai-kypärät ovat läpäisytestissä, vaikka niitä ei vaadita eurooppalaisissa kypärästandardeissa. Arai-tunkeutumistesti suoritetaan 3 kg: n testikartiolla, joka iskee kypärän korkeudesta 3 m.

Yleistä: Tupla-D-rengaslaite:
Litteät ja D-muotoiset renkaat sopivat sileästi leukaan. Ei liikkuvia osia, ei korroosio-ongelmia ja vain kielekkeen vetäminen riittää kiinnittimen löysäämiseen.

Yleistä: sileä muoto, parempi suoja:
Arain kypärien sileä ulkokuori on suunniteltu liukumaan ilman turhaa vastustusta. Et halua hidastaa kypärääsi enemmän kuin tarpeen. Siksi kaikki Arai-tuuletusaukot ja -kanavat on suunniteltu rikkoutumaan iskun aikana.

Yleistä: Vahva ulkokuori, pehmeä sisäkuori:
Arai käyttää erittäin vahvaa ulkokuorta iskuvoimien levittämiseen ja pehmeää sisäkuorta jäljellä olevan energian absorboimiseen. Monitiheyksinen EPS-sisäkuori on valmistettu käyttämällä ainutlaatuista tekniikkaa, jossa yhdistetään kolmesta viiteen tiheyttä eri alueilla yhdeksi komponentiksi.

Yleistä: Orgaaninen muoto:
Arai-ulkokuoren orgaaninen muoto tarjoaa luonnollisemman ulkonäön, tiivistyy paremmin ja vastaa enemmän pään luonnollista muotoa parantaen mukavuutta, istuvuutta ja vähentäen tuulen turbulenssia.

Yleistä: Eri ulkokuoret:
Toisin kuin monet muut valmistajat, Arai tarjoaa yhden koon ulkokuoren kummallekin kypäräkoolle useimmissa malleissa. Yhdessä eri muotoisten ulkokuorien kanssa eri malleille on melkein mahdotonta olla löytämättä etsimääsi sopivaa.

Yleistä: Arai Talotesti:
Tämä Arai-kypärä on suunniteltu täyttämään tiukat Arai In house -vaatimukset pakollisen ECE 22 05 -standardin lisäksi.
Tunnetko jo kaikki Arai Koko Kasvot Kypärä Tour X4:n ominaisuudet? motardinn:ssa, valikoimme moottoripyöräilytuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Kypärättuotteita, tsekkaa koko Integral valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Arai, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien moottoripyöräily asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Arai Koko Kasvot Kypärä Tour X4

Kiinnitysjärjestelmä
Double buckle tai double D
Paino
> 1501 gr
Väri
Harmaa
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Arai Koko Kasvot Kypärä Tour X4

Torni x4,

-

Arai kypärä edulliseen hintaan. Toimitusaika hieman pitkä, mutta kun tietää, että se tulee Espanjasta, se pysyy oikein.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up