up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

plus
Bell

Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Tuotekuvaus Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Todellinen Peak Performance -klassikko, tämä miehistö on valmistettu ainutlaatuisesta puuvillasekoitteesta, jossa on pehmeä harjattu sisäpuoli, joka tuntuu uskomattomalta päällä.

Bullittia kuvataan usein "planeetan tyylikkäimmäksi kypäräksi", ja se tiivistää tämän retrotyylisen kannen moderneilla turvallisuusstandardeilla ja mukavuuksilla. Bullitt avaa näkyvyyttä leveällä aukolla, jolloin tämä kypärä tuntuu enemmän avoimelta kypärältä, joten voit uppoutua maisemiin ja hyödyntää ajon todellista henkeä.

Bullitt on ikoninen tuote, kypärä, jonka juuret ovat tarinallinen menneisyys sekoitettuna tyyliin ja muotoiluun, jota voisi parhaiten kuvailla "retrotulevaisuudeksi". moderni muotoilukieli, Bullittista tuli välitön klassikko heti kun se tuli kadulle. Käytämme vain laadukkaimpia ainesosia sen aitoa nahkaa viimeistä tikkaa myöten luodaksemme tämän toimivan taideteoksen. Saatavana lasikuitukomposiittina, ja siinä on monia suojavaihtoehtoja tämän ainutlaatuisen kypärän muokkaamiseksi entisestään. Riippumatta siitä, millä, miten tai missä ajat, Bullitt on omassa luokassaan. Sisältää kirkkaan kasvosuojan. Saatavuus, sertifiointi, väri ja hinta voivat vaihdella alueittain. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, kysy lisätietoja valtuutetulta paikalliselta jälleenmyyjältä.


Tekniset tiedot:

Suojan tyyppi: kirkas suoja asennettuna. Lisävarustesuojat saatavilla yksilöllisen ilmeen saamiseksi.
Poskityyny: muotoillut poskityynyt takaavat erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden
Tuuletus: etuleuan tuuletusaukot metalliverkkoa sisältävällä imu- ja poistoilma-aukoilla
Istuvuusjärjestelmä: 3 kuori- ja eps-kokoa yksilöllisen istuvuuden takaamiseksi
Paino: 1426g +/50g (koko m)
Elektroniikan yhteensopivuus: integroidut kaiutintaskutBell Koko Kasvot Kypärä Bullitt on täydellinen valinta täydentääksesi moottoripyöräily varusteitasi. motardinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti motardinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, moottoripyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita moottoripyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt:n kanssa.

Ominaisuudet Bell Koko Kasvot Kypärä Bullitt

Kiinnitysjärjestelmä
Double buckle tai double D
Paino
1401-1500 gr
Väri
Musta
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Bell Bullitt

-

Relatively fast delivery, approx 1 week. Helmet is retro style and quite noisy, but awesome design! Recommend to take one size bigger that usual.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up