up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Cardo

Cardo

KAIKKI ( Cardo )

Noin Cardo

Cardo Systems on kansainvälisesti tunnustettu brändi, joka on ollut moottoripyöräkommunikaation kehittämisen kärjessä ympäri maailmaa. Perustettu vuonna 2003, Cardo on säännöllisesti rikkonut rajoja innovoidakseen ja tarjotakseen äärimmäisen käyttötarkoituksen tuotteita, jotka parantavat ajokokemusta. Cardon sitoutuminen ajajien tyytyväisyyteen ulottuu myös sen moottoripyörätarvikkeisiin. Nämä tarvikkeet on suunniteltu kestävyyden, käytettävyyden ja yhteensopivuuden Cardon kommunikaatiojärjestelmien kanssa ajatellen.

Cardo Systems on vahvistanut maineensa moottoripyöräkommunikaation alan johtajana tarjoamalla jatkuvasti innovatiivisia ja luotettavia tuotteita. Olipa kyseessä sitten älykkäät intercom-järjestelmät, monipuoliset kommunikaatiolaitteet, kestävät laturit tai laaja valikoima tarvikkeita, Cardon sitoutuminen ajokokemuksen parantamiseen näkyy jokaisessa tuotteessa. Innovaatioihin juurtuneen historian ja sitoutumisen ajajien turvallisuuteen ja käytännöllisyyteen, Cardo jatkaa standardien asettamista moottoripyöräkommunikaation teknologialle.

Cardo Revolutionizing Motorcycle Communicatio/n

Cardon Intercom-järjestelmät ovat saavuttaneet maineen seamless ja kristallinkirkkaan kommunikaatiokyvyn ansiosta. Ajajien turvallisuuden ja käytännöllisyyden ajatellen suunnitellut Cardon Intercom-järjestelmät mahdollistavat ajajien pysymään yhteydessä muihin ajajiin, tekemään käsivapaita puheluita ja jopa kuuntelemaan musiikkia matkalla. Monien mallien, mukaan lukien suositut Cardo Packtalk ja Cardo Freecom, ansiosta, ajajat voivat valita intercom-järjestelmän, joka sopii heidän tarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä. Olipa kyseessä sitten ryhmäkommunikaatio tai yksi yhteen keskustelu, Cardo Intercom varmistaa, että ajajat ovat aina yhteydessä.
Cardon sitoutuminen innovointiin ulottuu intercom-järjestelmistä kauemmas. Brändi tarjoaa laajan valikoiman moottoripyöräkommunikaatioratkaisuja, jotka palvelevat kaikenlaisia ajajia. Cardo mahdollistaa ajajien kommunikoinnin, navigoinnin ja pääsyn tärkeään tietoon ajaessaan, Bluetooth-kuulokkeista, jotka sulautuvat huolettomasti kypäriin, aina älykkäisiin kommunikaatiolaitteisiin. Olipa kyseessä sitten kaupunkiajelu tai seikkailijan tutkimus off-road poluille, Cardo Motorcycle Communications on sinun kyljessäsi.
Cardo ymmärtää pysymisen aktiivisena tärkeyden, erityisesti pitkillä ajoilla. Siksi he tarjoavat moottoripyörälaturien linjan, joka pysyy ajajien yhteydessä ja laitteiden latautuneena. Nämä laturit ovat kestäviä ja säänkestäviä, varmistaen, että ne kestävät avonaisen tien haasteet. Cardon moottoripyörälaturit ovat yhteensopivia monien laitteiden kanssa, mukaan lukien älypuhelimet, GPS-laitteet ja action-kamerat, mahdollistaen ajajien pysymisen yhteydessä ja kuvauksen seikkailuistaan ilman, että heidän tarvitsee huolehtia akkujen kestosta. Sleek ja käytännöllisistä kypäräkiinnikkeistään heidän kommunikaatiojärjestelmiinsä, korkealaatuisiin äänituotteisiin, Cardon moottoripyörätarvikkeet tarjoavat ajajille kaiken tarvittavan kokemuksen parantamiseksi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje