up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Furygan

TAKIT

TAKIT

HOUSUT

HOUSUT

JALKINEET

JALKINEET

VARASTOINTI

VARASTOINTI

KÄSINEET

KÄSINEET

SUOJAUKSET

SUOJAUKSET

Osastot

Elektroniikka

Kypärät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Suojaukset

KAIKKI( Furygan )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Furygan

Furygan on ranskalainen merkki, joka on valmistanut laadukkaita moottoripyörävarusteita vuodesta 1969. Vuosikymmenten kokemuksella Furygan on tullut tunnetuksi huippulaadukkaista moottoripyörätakkeista, liiveistä, hanskoista, saappaista ja selkäsuojista. Ne on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman suurta suojaa ja mukavuutta moottoripyöräilijöille. Furygan on huippumerkki moottoripyörävarusteissa, ja se tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, jotta pyöräilijöiden olisi mahdollista pysyä turvassa ja mukavasti. Olipa sitten tarpeen uudelle takille, liiville, hanskoille, saappaille tai selkäsuojalle, Furygan on sinua varten. Sen vuosikymmenten kokemuksella ja sitoutumisella laatuun Furygan on luotettava merkki, joka pitää sinut turvassa tiellä.

Furygan tarjoaa laadukkaita moottoripyörävarusteita

Furygan takit ovat tyylin, suojan ja mukavuuden täydellistä yhdistelmää. Niissä käytetään parhaita materiaaleja kuten nahkaa ja tekstiiliä, jotta ne tarjoaisivat optimaalista suojaa ja näyttäisivät silti täydellisiltä. Olipa sitten kokenut moottoripyöräilijä tai vasta aloittelija, Furygan tarjoaa takin, joka täyttää tarpeesi. Joihinkin takkeihin kuuluu Furygan Legend ja Furygan Raptor. Furygan liivit ovat loistava vaihtoehto moottoripyöräilijöille, jotka haluavat pysyä suojattuina ilman, että täytyy käyttää täyttä takkia. Nämä liivit ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja tarjoavat erinomaisen suojan rintakehälle ja selälle. Ne ovat myös ihanteellisia lämpimämpään säähän, koska ne tarjoavat enemmän tuuletusta kuin täysi takki. Suosituista Furygan liiveistä mainittakoon Furygan Airbag.
Furygan saappaat on suunniteltu pitämään jalat suojattuina ajettaessa. Niissä on käytetty materiaaleja kuten nahkaa ja Gore-Texiä, ja ne tarjoavat erinomaisen suojan iskuilta ja hankaumilta. Ne on myös suunniteltu tarjoamaan optimaalista otetta ja tukea, jotta voit pysyä hallinnassa moottoripyörästäsi. Furygan saappaat sisältävät Furygan Jet D3O, Furygan Genen ja Furygan Jamesin. Furygan moottoripyöräkengät ovat loistava vaihtoehto niille moottoripyöräilijöille, jotka haluavat enemmän rentoon lookkiin. Nämä kengät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kuten nahasta ja ne tarjoavat erinomaisen suojan jaloille. Ne on myös suunniteltu mukavuutta silmälläpitäen, jotta voit käyttää niitä koko päivän, sekä ajaessa että pois moottoripyörästä.
Furygan selkäsuojat ovat välttämättömiä turvavarusteita moottoripyöräilijöille. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kuten D3O ja Kevlar, ja ne tarjoavat erinomaisen suojan iskuilta ja hankaumilta. Ne on myös suunniteltu olemaan mukavia ja helppoja käyttää, jotta suojautuminen ei tarkoittaisi mukavuuden luopumista. Furygan hanskat on suunniteltu pitämään kädet suojattuina ja mukavina ajaessa. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kuten nahasta ja ne tarjoavat erinomaisen otteen ja ketteryyden. Ne on saatavilla eri tyyleissä ja väreissä makusi mukaan. SuosituistaFurygan hanskoista mainittakoon Furygan Jet ja Furygan TD12.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje