up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä California 1100 Special/Stone/Sport/EV/Aluminium 97-05

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä California 1100 Special/Stone/Sport/EV/Aluminium 97-05

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä California 1100 Special/Stone/Sport/EV/Aluminium 97-05

Yhteensopivat mallit:

Moto Guzzi Kalifornia 1100 2003/05 1997 2005.

GPR-pakoputkisto Moto Guzzi California 1100 2003/05 Decat-putkisarja Decatalizzatore.

Asennusta varten moottoripyörän rakenteellisia muutoksia ei tarvita, jos tuotetta käytetään hyväksytyssä versiossa.

On suositeltavaa lukea paketin ohjeet tai oppaat.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin) kilpa-ajoa varten, dbkillerin poistaminen ei ole AINOASTA laitonta, mutta asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain sellaisissa virtapiireissä, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun eri kulman kanssa kilpailumuunnokseksi muuttamisen jälkeen.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä menettää tuotetakuun ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostopäivästä, ja sillä on oikeus korvaukseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan sijasta. Asiakkaan on hyväksyttävä alkuperäisen pakoputken asentaminen uudelleen tai odotettava korjauksen normaaliaikaa.

Jakosarja de cat, valmistettu 304 satiiniteräksestä ja näkyvällä TIG-hitsauksella, sopii myös alkuperäiseen äänenvaimentimeen.

Kun alkuperäinen katalysaattori sijaitsee kerääjässä, se poistetaan asentamalla GPR-jakotukki.

Ominaisuudet:

Katalysaattorin eliminaatio: GPR-pakosarja eliminoi alkuperäisen katalyytin.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkäaikaisen moottoripyöräilyn maailmanmestaruuden ansiosta, ehdottaa innovatiivista muotoilua, suorituskyvyn kasvua, merkittävää painon säästöä ja moottoripyörän äänen parantamista.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

RACING PRODUCT: Tätä tuotetta myydään vain RACING-käyttöön piireissä! Tieliikenteen käyttö avoimessa versiossa ei noudata julkisen tieverkon liikkumista koskevia säännöksiä.

EI DBKILLERIA: Koska kyseessä on kilpatuote, ei toimiteta melun dbkillereitä eikä katalysaattoreita, tämä on 100% urheilullinen tuote.

Kilpailuvälineiden käyttö voi joissakin tapauksissa vaatia ECU: n uusimisen, etenkin jos on olemassa muita muutoksia, kuten urheilusuodattimen asentaminen.

Asennussuositukset: GPR-tuotteet ovat plug and play, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamoon. DIY-asennuksissa ei hyväksytä valituksia.

Se sopii sekä alkuperäisiin äänenvaimentimiin että GPR-putkiin.
Tutustu nyt moottoripyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja GPR Exhaust Systems-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. motardinn:sta, omasta moottoripyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia GPR Exhaust Systems tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä California 1100 Special/Stone/Sport/EV/Aluminium 97-05. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä California 1100 Special/Stone/Sport/EV/Aluminium 97-05

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up