up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4

Yhteensopivat mallit:

FB Mondial Smx 125 Enduro 2018/20 e4 Supermoto 2018/20 e4 2018 2020.

GPR-pakojärjestelmä FB

Mondial Smx 125 Enduro 2018/20 e4 Supermoto 2018/20 e4 Decat -putkisarja Decatalizzatore.

Asennusta varten moottoripyörän rakenteellisia muutoksia ei tarvita, jos tuotetta käytetään hyväksytyssä versiossa.

On suositeltavaa lukea paketin ohjeet tai oppaat.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin) kilpa-ajoa varten, dbkillerin poistaminen ei ole AINOASTA laitonta, mutta asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain sellaisissa virtapiireissä, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun eri kulman kanssa kilpailumuunnokseksi muuttamisen jälkeen.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä menettää tuotetakuun ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostopäivästä, ja sillä on oikeus korvaukseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan sijasta. Asiakkaan on hyväksyttävä alkuperäisen pakoputken asentaminen uudelleen tai odotettava korjauksen normaaliaikaa.

Jakosarja de cat, valmistettu 304 satiiniteräksestä ja näkyvällä TIG-hitsauksella, sopii myös alkuperäiseen katalysaattorin äänenvaimentimeen.

Kun alkuperäinen katalysaattori sijaitsee kerääjässä, se poistetaan asentamalla GPR-jakotukki.

Ominaisuudet:

Jakotukki: Toimitetaan 304 ruostumattomasta teräksestä valmistettu jakotukki, joka sisältää laipat, holkit ja suhteellisen kiinnikesarjan, täydellinen GPR asennetaan suoraan sylintereihin tekemättä rakenteellisia muutoksia.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkäaikaisen moottoripyöräilyn maailmanmestaruuden ansiosta, ehdottaa innovatiivista muotoilua, suorituskyvyn kasvua, merkittävää painon säästöä ja moottoripyörän äänen parantamista.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

RACING PRODUCT: Tätä tuotetta myydään vain RACING-käyttöön piireissä! Tieliikenteen käyttö avoimessa versiossa ei noudata julkisen tieverkon liikkumista koskevia säännöksiä.

EI DBKILLER: Koska kyseessä on kilpatuote, ei toimiteta melun dbkillereitä eikä katalysaattoreita, tämä on 100% urheilullinen tuote.

Kilpailuvälineiden käyttö voi joissakin tapauksissa vaatia ECU: n uusimisen, etenkin jos on olemassa muita muutoksia, kuten urheilusuodattimen asentaminen.

Asennussuositukset: GPR-tuotteet ovat plug and play, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamoon. DIY-asennuksissa ei hyväksytä valituksia.

Se sopii sekä alkuperäisiin äänenvaimentimiin että GPR-putkiin.
Haluatko ostaa GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4:n? Olet oikeassa paikassa! motardinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Jakotukki malleja. Tutustu nyt uusiin Komponentit tarjouksiimme motardinn:ssa. Näitä GPR Exhaust Systems-merkkisiä Jakotukki tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Decat Järjestelmä SMX 125 Enduro 18-20 Euro 4

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up