up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää GPE Anniversary Titanium Z 900 E/ZR 900 B 20-22

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää GPE Anniversary Titanium Z 900 E/ZR 900 B 20-22

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää GPE Anniversary Titanium Z 900 E/ZR 900 B 20-22

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää GPE Anniversary Titanium Z 900 E/ZR 900 B 20-22

Alkuperäinen Gpr-pakoputki Kawasaki Z 900 E 2021/22 E5 Racing -moottoriputkelle.

Asennusta varten moottoripyörän rakenteellisia muutoksia ei tarvita, jos tuotetta käytetään hyväksytyssä versiossa.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin) kilpa-ajoa varten, dbkillerin poistaminen ei ole AINOASTA laitonta, mutta asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain sellaisissa virtapiireissä, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun eri kulman kanssa sen jälkeen, kun se on muutettu kilpaversioon.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä menettää tuotetakuun ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostopäivästä, ja sillä on oikeus korvaukseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan sijasta. Asiakkaan on hyväksyttävä alkuperäisen pakoputken asentaminen uudelleen tai odotettava korjauksen normaaliaikaa.

GP Ann.Titanium, syntynyt juhlimaan GPR: n 50. vuosipäivää vuonna 2018, kartiomainen muoto pyöreästä halkaisijasta.

90 - soikea, halkaisija 130 mm, viisikulmainen ulostulo, valmistettu titaanirungosta ja korteista, jotka on valmistettu Avionalista ja jotka on saatu CNC-työstöllä.

Ominaisuudet:

Jakotukki:

Toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu 304-jakoputki, mukaan lukien laipat, holkit ja vastaava kiinnikesarja, täydellinen GPR asennetaan suoraan sylintereihin tekemättä rakenteellisia muutoksia.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkäaikaisen moottoripyörän maailmanmestaruuskilpailun ansiosta, ehdottaa innovatiivista muotoilua, suorituskyvyn kasvua, merkittävää painon säästöä ja moottoripyörän äänen parantamista.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

KILPAILUTUOTE:

Tätä tuotetta myydään vain RACING-käyttöön piireissä! Tieliikenteen käyttö avoimessa versiossa ei noudata julkisen tieverkon liikkumista koskevia säännöksiä.

EI DBKILLERIA:

Kilpailutuotteena ei toimiteta melun dbkillereitä eikä katalysaattoreita, tämä on 100% urheilullinen tuote.

Kilpailuvälineiden käyttö voi joissakin tapauksissa vaatia ECU: n uusimisen, etenkin jos on olemassa muita muutoksia, kuten urheilusuodattimen asentaminen.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamoon, DIY-asennuksissa ei hyväksytä valituksia.

Jos ostat verkosta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältäsi NATIONISSA, jotta varmistetaan, että tuotteella on oikeat hyväksynnät, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukaisia.

Varmista ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteita tieverkkoosi.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

Jos haluat tietää lisää GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää GPE Anniversary Titanium Z 900 E/ZR 900 B 20-22:sta tai muista GPR Exhaust Systems-merkkisistä tuotteista Komponentit kategoriassa motardinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia moottoripyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Pakoputket valikoimaamme, mistä voit valita moottoripyöräilytuotteita GPR Exhaust Systems:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää GPE Anniversary Titanium Z 900 E/ZR 900 B 20-22

Väri
Hopeinen
Moto Yhteensopivuus
Kawasaki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up