up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää Decatalizzatore Aprilia SX 125 21-22

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää Decatalizzatore Aprilia SX 125 21-22

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää Decatalizzatore Aprilia SX 125 21-22

Yhteensopivat mallit:

Aprilia Sx 125 2021/22 e5 2021 2022.

Asennusta varten moottoripyörään ei vaadita rakenteellisia muutoksia, jotta tuotetta voidaan käyttää hyväksytyssä versiossa.

Suosittelemme lukemaan pakkauksessa olevat ohjeet.

Jakotukki de cat, valmistettu 304 satiinisesta ruostumattomasta teräksestä näkyvällä TIG-hitsauksella, se sopii myös alkuperäisen de katalyyttiäänenvaimentimen kanssa.

Kun alkuperäinen katalyytti sijaitsee keräimessä, se poistetaan GPR-jakotukin asennuksella.

Ominaisuudet: Jakotukki: 304 ruostumattomasta teräksestä valmistettu jakotukki toimitetaan, mukaan lukien laipat, holkit ja vastaava kiinnikesarja, täydellinen GPR kiinnitetään suoraan sylintereihin ilman rakenteellisia muutoksia.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty moottoripyörien maailmanmestaruuskilpailujen pitkän kokemuksen ansiosta, tarjoaa innovatiivisen suunnittelun, suorituskyvyn lisäyksen, painonsäästön ja moottoripyörän äänentoiston parantamisen.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

KILPATUOTE: Tämä tuote myydään vain kilpakäyttöön radoilla! Tiekäyttö avoimessa versiossa ei noudata yleisessä tieverkossa liikkumista koskevia määräyksiä.

EI DBKILLERIA: kilpatuotteena ei toimiteta meluntorjunta-aineita eikä katalysaattoreita, joten tämä on 100 % urheilullinen tuote.

Kilpatarvikkeiden käyttö saattaa joissain tapauksissa vaatia ECU:n uudelleenkartoittamista, varsinkin lisämuutosten, kuten urheilusuodattimen asennuksen, yhteydessä.

Asennussuositukset: GPR-tuotteet ovat plug and play -tuotteita, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamossa, valituksia ei hyväksytä tee-se-itse-asennuksissa.

Jos ostat verkosta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältä SINUN KANSSASI varmistaaksesi, että tuote saapuu oikeilla hyväksynnöillä, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukainen.

Varmista ennen ostoa, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tavarat tieverkostoosi.

Se sopii sekä alkuperäisiin äänenvaimentimiin että GPR-putkiin.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

Suunnitteletko GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää Decatalizzatore Aprilia SX 125 21-22:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi motardinn:n, moottoripyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 184.49 $, ainoastaan rajoitetun ajan! motardinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia GPR Exhaust Systems-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla moottoripyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Full Line-järjestelmää Decatalizzatore Aprilia SX 125 21-22

Väri
Hopeinen
Moto Yhteensopivuus
Aprilia

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up