up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Jakotukkia Kawasaki Ninja 1000 SX 20-20 Ref:CO.K.183.DEC

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Jakotukkia Kawasaki Ninja 1000 SX 20-20 Ref:CO.K.183.DEC

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Jakotukkia Kawasaki Ninja 1000 SX 20-20 Ref:CO.K.183.DEC

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Jakotukkia Kawasaki Ninja 1000 SX 20-20 Ref:CO.K.183.DEC

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Jakotukkia Kawasaki Ninja 1000 SX 20-20 Ref:CO.K.183.DEC

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Jakotukkia Kawasaki Ninja 1000 SX 20-20 Ref:CO.K.183.DEC

Asennusta varten moottoripyörään ei vaadita rakenteellisia muutoksia.

Tuotteen käyttöön hyväksytyssä versiossa.

Suosittelemme lukemaan pakkauksen ohjeet tai www.gpr.it- ja youtube-sivuilla näkyvät tutoriaalit.

Verkko-ostoksia varten takuu on aktivoitava lähettämällä asennuspajan leimaama erikoiskuponki sähköpostitse osoitteeseen certificato@gpr.it,.

Fyysisistä liikkeistä ostettaessa riittää myymälän leima.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin).

Kilpakäyttöön dbkillerin poistaminen ei ole VAIN laitonta, vaan asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain radalla, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muita osia, jotka olisivat ristiriidassa eri kulman kanssa. kaasu trans.

Muodostuminen kilpaversioksi.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tiellä johtaa tuotteen takuun menettämiseen ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostohetkestä lukien, ja siihen liittyy oikeus hyvitykseen, joka siirretään GPR:n tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi tarjota uutta äänenvaimenninta korjattavan tilalle, asiakkaan on suostuttava alkuperäisen pakoputken asentamiseen tai odotettava normaaliaikaa.

Korjauksen vuoksi.

Jakotukin de-cat, valmistettu ruostumattomasta 304-satiiniteräksestä, jossa on näkyvä TIG-hitsaus, se sopii myös alkuperäisen äänenvaimentimen kanssa.

Kun alkuperäinen katalyytti sijaitsee keräimessä, se poistetaan GPR-jakotukin asennuksella.

Ominaisuudet:

Katalyytin poisto:

GPR-jakotukki eliminoi alkuperäisen katalyytin.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkän kokemuksen ansiosta moottoripyörien maailmanmestaruuskilpailuista, ehdottaa innovatiivista muotoilua.

Muodon kasvu, painonsäästö ja moottoripyörän äänentoiston parantaminen.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

KILPATUOTE:

Tämä tuote myydään vain.

Kilpakäyttöön radoilla! Tiekäyttö avoimessa versiossa ei noudata yleisessä tieverkossa liikkumista koskevia määräyksiä.

EI DBKILLERIÄ:

Kilpatuote, ei dbkillers.

Tämä on 100% urheilullinen tuote, koska se ei sisällä melua eikä katalysaattoreita.

Kilpatarvikkeiden käyttö saattaa joissain tapauksissa vaatia ECU:n uudelleenkartoittamista, erityisesti lisämuutosten, kuten urheilusuodattimen asennuksen, yhteydessä.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play -tuotteita, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamossa, tee-se-itse-asennuksia ei hyväksytä.

Jos ostat verkosta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältä SINUN KANSSASI varmistaaksesi, että tuote saapuu oikeilla hyväksynnöillä, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukainen.

Varmista olla.

Ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteet.

Tieverkostoasi varten.

Se sopii sekä alkuperäisiin äänenvaimentimiin että GPR-putkiin.
Jos etsit GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Jakotukkia Kawasaki Ninja 1000 SX 20-20 Ref:CO.K.183.DEC:a, tänään on onnenpäiväsi. motardinn:ssa, omassa moottoripyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Komponentit tuotteet. motardinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Jakotukki erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Jakotukki on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettua Jakotukkia Kawasaki Ninja 1000 SX 20-20 Ref:CO.K.183.DEC

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up