up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Evo 4 Password 250 CK 08-11 Koko Linja Järjestelmä Password 250 CK 08-11 Hyväksytty

GPR Exhaust Systems Evo 4 Password 250 CK 08-11 Koko Linja Järjestelmä Password 250 CK 08-11 Hyväksytty

GPR Exhaust Systems Evo 4 Password 250 CK 08-11 Koko Linja Järjestelmä Password 250 CK 08-11 Hyväksytty

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Evo 4 Password 250 CK 08-11 Koko Linja Järjestelmä Password 250 CK 08-11 Hyväksytty

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Evo 4 Password 250 CK 08-11 Koko Linja Järjestelmä Password 250 CK 08-11 Hyväksytty

Yhteensopivat mallit:

Malaguti-salasana 250 CK 08 11.

GPR-pakojärjestelmä Malaguti Password 250 2008/11 Hyväksytty koko linjan pakokaasu Evo4 Road.

Asennusta varten moottoripyörän rakenteellisia muutoksia ei tarvita, jos tuotetta käytetään hyväksytyssä versiossa.

On suositeltavaa lukea pakkauksen ohjeet.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin) kilpa-ajoa varten, dbkillerin poistaminen ei ole AINOASTA laitonta, mutta asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain sellaisissa virtapiireissä, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun eri kulman kanssa kilpailumuunnokseksi muuttamisen jälkeen.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä menettää tuotetakuun ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostopäivästä, ja sillä on oikeus korvaukseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan sijasta. Asiakkaan on hyväksyttävä alkuperäisen pakoputken asentaminen uudelleen tai odotettava korjauksen normaaliaikaa.

Ominaisuudet:

EVO4ROAD, valmistettu 304 ruostumattomasta teräksestä, keraamisella maalilla korkeisiin lämpötiloihin, soikion muotoinen halkaisija 90x120mm.

Jakotukki:

Toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu 304-jakotukki, mukaan lukien laipat, holkit ja vastaava kiinnikesarja, täydellinen GPR asennetaan suoraan sylintereihin tekemättä rakenteellisia muutoksia.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkäaikaisen moottoripyöräilyn maailmanmestaruuden ansiosta, ehdottaa innovatiivista muotoilua, suorituskyvyn kasvua, merkittävää painon säästöä ja moottoripyörän äänen parantamista.

Irrotettavat dbkillerit:

Melurajoitukset (DBKILLERS) on mahdollista poistaa vain RACING-käytöstä piireissä, avoimen version käyttö tiellä ei ole yleisen tieverkon liikkumista säätelevien sääntöjen mukainen.

HUOMIO:

Tämä artikkeli on hyväksytty melulle, asiakkaan on tarkistettava etukäteen, onko alkuperäisen katalyytin tai katalysaattorin GPR: n läsnäolo maassa tarpeen tieverkossa liikkumista koskevien määräysten noudattamiseksi ja vuotuisen tarkastuksen suorittamiseksi.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamoon, DIY-asennuksissa ei hyväksytä valituksia.

Jos ostat verkkokaupasta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältäsi KANSALLISESSA varmistaaksesi, että tuotteelle toimitetaan oikeat hyväksynnät, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukaisia.

Varmista ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteita tieverkkoosi.

Annetaan erityinen hyväksyntätodistus sekä asennusohjeet, joista jokaisessa äänenvaimentimessa on homologointikoodi.

Jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia, toiminta on pakollinen lopettaa ja keskeyttää.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

Löydä etsimäsi GPR Exhaust Systems Evo 4 Password 250 CK 08-11 Koko Linja Järjestelmä Password 250 CK 08-11 Hyväksytty verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Komponentittarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Pakoputket:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan motardinn:sta.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Evo 4 Password 250 CK 08-11 Koko Linja Järjestelmä Password 250 CK 08-11 Hyväksytty

Väri
Musta
Moto Yhteensopivuus
Malaguti

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up