up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4

GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4

GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4

GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4

Asennusta varten moottoripyörään ei vaadita rakenteellisia muutoksia.

Tuotteen käyttöön hyväksytyssä versiossa.

Suosittelemme lukemaan pakkauksen ohjeet tai www.gpr.it- ja youtube-sivuilla näkyvät tutoriaalit.

Verkko-ostoksia varten takuu on aktivoitava lähettämällä asennuspajan leimaama erikoiskuponki sähköpostitse osoitteeseen certificato@gpr.it,.

Fyysisistä liikkeistä ostettaessa riittää myymälän leima.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin).

Kilpakäyttöön dbkillerin poistaminen ei ole VAIN laitonta, vaan asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain radalla, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muita osia, jotka olisivat ristiriidassa eri kulman kanssa. kaasu trans.

Muodostuminen kilpa-versioksi.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tiellä johtaa tuotteen takuun menettämiseen ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostohetkestä lukien, ja siihen liittyy oikeus hyvitykseen, joka siirretään GPR:n tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi tarjota uutta äänenvaimenninta korjattavan tilalle, asiakkaan on suostuttava alkuperäisen pakoputken asentamiseen tai odotettava normaaliaikaa.

Korjauksen vuoksi.

Furore Poppy -sarjan äänenvaimennin, tuote, joka on kehitetty ilman saasteita tuotantoprosessin aikana, soikea halkaisija 120 mm, valmistettu hiilikuidun näköisestä ruostumattomasta teräksestä ja CNC-työstyksellä valmistettu Avional-pohja.

Ominaisuudet:

Jakotukki ja katalyytti:

Sarja sisältää erityisen jakotukin, johon katalysaattori on asennettu, se voidaan asentaa ilman leikkaamista tai muutoksia, laipat, holkit, kannakkeet ja ruuvit sisältyvät tarvittaessa.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkän kokemuksen ansiosta moottoripyörien maailmanmestaruuskilpailuista, ehdottaa innovatiivista muotoilua.

Muodon kasvu, painonsäästö ja moottoripyörän äänentoiston parantaminen.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

Irrotettavat dbkillerit ja katalysaattorit, joilla voidaan peukaloida dbkiller- ja katalyyttihitsauksia tai peukaloinninestokuuveja tai irrottaa kiinnitin melunrajoittimien tai katalyyttien poistamiseksi, on laitonta.

Se on sallittu vain tiekäytössä eikä EU-direktiivien noudattamisessa.

RACING-käytössä radoilla avoimen version käyttö tiellä ei noudata yleisessä tieverkossa liikkumista koskevia määräyksiä.

Voit käyttää sarjaa.

Vuosittaiseen viralliseen tarkastukseen.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play -tuotteita, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamossa, tee-se-itse-asennuksia ei hyväksytä.

Jos ostat verkosta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältä SINUN KANSSASI varmistaaksesi, että tuote saapuu oikeilla hyväksynnöillä, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukainen.

Varmista olla.

Ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteet.

Tieverkostoasi varten.

Mukana toimitetaan erityinen homologointitodistus sekä asennusohjeet, jokaisessa äänenvaimentimessa on homologointikoodi.

Jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia, toiminta on pakollista lopettaa ja keskeyttää.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

Tutustu nyt kaikkiin Komponentit tuotteisiimme, jotka löydät motardinn:sta, kuten GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4. Osta nyt GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4 ja säästä paljon puhdasta rahaa Pakoputket tuotteista. Lisäksi, GPR Exhaust Systems-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että moottoripyöräilyverkkokaupastamme voit löytää GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? motardinn:n Komponentit tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Homologoitu Full Line System Furore Evo4 Poppy Benelli BN 125 18-20 Ref:E4.BE.22.CAT.FP4

Väri
Musta
Moto Yhteensopivuus
Benelli

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up